En dit is geen ‘fake news’ – maar wel een achterbakse EU-strategie om de ‘wil van volk’ af te schaffen

Afbeeldingsresultaat voor volksverlakkerij

Zo kennen we hen, de EU-potentaten, de wil van het volk is van geen tel. En de poco politici buigen en plooien. Voor het gemeenschappelijk doel, heet het dan.

“Want vanavond negeerde Rutte de Nederlandse meerderheid die nee stemde tegen het EU associatieverdrag met Oekraïne. Bijna een jaar later dan gepland en dan de overige lidstaten.

Hij werd opgehouden door het vervelende democratische verschijnsel ‘burgerinspraak’. Maar de premier heeft zich er manmoedig doorheen gelogen en vanavond mag hij dan eindelijk namens Nederland de krabbel voor Kiev zetten.

Hoera Europese Unie, en jammer joh, Nederlandse democratie. Geofferd op het altaar van Brussel, uit naam van “het landsbelang”, aan een intens corrupt oorlogsland waar we nauwelijks handel mee drijven.

Of de Senaat het “nieuwe” verdrag straks wel of niet goedkeurt, doet er voor dit verhaal niet meer toe. De intenties van de premier zijn duidelijk: Brussel, en zelfs Kiev, gaan vóór de Nederlandse kiezer, die daarmee geen meerderheid over de machthebbers meer heeft in de Nederlandse democratie. Het is de uitkomst die we wisten dat zou komen – maar waarvan we hoopten dat hij toch afgewend kon worden.”  Meer bij GeenStijl.

Lees ook: Verklaring Oekraïne vol open deuren

3 gedachten over “En dit is geen ‘fake news’ – maar wel een achterbakse EU-strategie om de ‘wil van volk’ af te schaffen

 1. Die huichelaar heeft zijn postje veilig gesteld, als hij in maart een trap onder zijn kl*ten krijgt zit hij de dag nadien in een comfortabele zetel in Brussel bij zijn huichelaarsvriendjes.
  En de burgers blijven maar slikken en knikken terwijl ONS Europa vergiftigd en vernietigd wordt door massa’s importbarbaren.
  Payday komt er sowieso alleen de datum ligt nog niet vast

 2. Vals nieuws, of in nieuw-Nederlands “fake news”,
  is nieuws wat niet mag bekend gemaakt worden …

  Terloops redactie, WordPress heeft mij vandaag drie maal gebuisd voor wiskunde. Het eerste wiskundevraagstuk waarvoor ik 0/10 kreeg weet ik niet meer. De tweede opgave was “twintig + 16”, mijn antwoord “zesendertig” was fout… Vraagstuk nummer drie was “drie x 3”, antwoord negen was fout …
  Toch jammer dat WordPress nooit het juiste antwoord op hun vraag meedeelt, zo kan ik mij natuurlijk niet bijscholen in de edele wiskunde. 🙁

  • Vermits ik deze reactie ontvangen heb, zit het nu wel goed met je wiskunde.

Reacties zijn gesloten.