En dit is dan de zgn. verrijking

1492680080900B15 (1)

Ondervoed, blind, verward, psychisch – gestoord…

Een 35-jarige getraumatiseerde, verwarde, voormalige groentenhandelaar uit Syrië, die noch het lezen, noch het schrijven onder de knie heeft, maar wel de totale heerschappij over zijn vrouw en kindjes wil uitoefenen, staat voor de rechtbank.  Geen schrik: hij wordt met zekerheid niet uitgewezen, ook al mishandelt hij zijn vrouw en smijt hij zijn kinderen uit het venster.

Tijdens het proces voor moordpoging op zijn drie kinderen trachtte hij de rechter te vermurwen met een gedurfde striptease, begeleid met tranen en gebeden. Hij kust voortdurend de koran, waarvan hij geen letter kan lezen.

Syrian refugee facing trial of attempted murder of his childrenDe gefrustreerde sukkelaar had het trouwens aangekondigd, nadat hij eerst het aanminnig gelaat van zijn echtgenote met een kookpot enigszins bijgetimmerd had. Hij vond het eten niet lekker.  Zij diende klacht tegen hem in en dat getuigde volgens de betrokkene toch wel van een groot gebrek aan respect.    Hij vindt de tuchtmaatregelen – een goede meester spaart de roede niet – trouwens niet onterecht, want zijn eega had de euvele moed getoond hem niet (meer) blindelings te gehoorzamen.  Laten we nog erbij vermelden dat het hier niet om een liefdevol huwelijk ging.  Zij werd verplicht met een haar onbekende man te trouwen.

Die Welt/ N24

e

1 gedachte op “En dit is dan de zgn. verrijking

  1. Uiteraard , zijn kinderen door de venster zwieren en de vrouw mishandelen kan en mag geen reden zijn om hem terug naar de zandbak te sturen . Onze heilige rooms katholieke Paus zal het daarover volkomen eens zijn . Die man was gewoon over zijn toeren en verward .Hij heeft nood aan verzorging en bijstand ,wie doet er nu een strip tease in een rechtzaal , wie gooit er nu zijn kinderen door de venster , arme man , de moed niet opgeven he jongen ! Wij gaan voor U zorgen samen met die ontelbare verwarde Allah geesten

Reacties zijn gesloten.