1 gedachte op “Zit mijn hoofddoek nog goed?

  1. Gewoon een lafaard zoals zijn soortgenoten .Ik herinner mij , lang geleden toen ik nog jong en mooi was (nu ben ik alleen nog maar mooi) in de Van den Hautelei te Deurne . We kregen een oproep voor huiselijk geweld van de geburen . Een man in soepjurk deed open , maar we mochten niet binnen , alhoewel we duidelijk abnormale geluiden hoorden (hulpgeroep binnen) wat ons het recht geeft toch binnen te gaan , met licht geweld was dat opgelost ! In een aanpalende kamer enkele bletende kinderen en een vrouw die een pak rammel had gekregen en duidelijk gekwetst was maar weigerde een ziekenwagen .De familie van de vrouw werd er bijgehaald maar die konden of wilde niets doen om te bemiddelen.
    Ik heb ook enkele verhoren afgenomen in het Stuivenbergziekenhuis van vrouwelijke Allahslachtoffers wiens gelaat bijna onherkenbaar werd geslagen. Het zijn gewoon lafaarden , het vermoorden van onschuldige , nietsvermoedende mensen is daar het mooiste bewijs voor (als die Allahstrijders worden gepakt beginnen ze te bleten en smeken voor hun leven zoals dat yuutuubeke , een tijdje geleden ) Het zijn gelukkig niet allemaal “uitwerpselen” ik heb er “toffe” ook leren kennen

Reacties zijn gesloten.