En dan hebben we ook nog wat goed nieuws… (3)

Afbeeldingsresultaat voor denk positief smileyDie Assad is echt voor niks verlegen.  Eerst belooft hij de “gematigde rebellen” in ruil voor hun veroverde gebieden een veilige aftocht en een vreedzaam leven met vrouwlief en bloeikes van kinderen in het noorden van Syrië om uiteindelijk hun aantallen te laten decimeren door een uitgekiende politiek van verdeel-en-heers, van infiltranten, oproerkraaiers en sluipschutters.    De VN eisen (g)een onderzoek…

Een groeiend non-subjectief onveiligheidsgevoel vergiftigt (sic.) de geesten der democratische oppositieleden in de Idlib regio. Een toenemend aantal “rebellen” werd vermoord.
– In het dorp Ma’ardbaseh opende een onbekende schutter het vuur op hen en
– een bom explodeerde nabij het dorp Babila.
– Bovendien keerde een aantal bewapende strijders van de al-Turkanistani partij terug naar hun Schepper toen zij de lucht in gejaagd werden door de bermbom langs de weg van Jisr al-Shughour en Darkoush in west-Idlib.
– Tegelijkertijd openden een onbekend aantal schutters het vuur op “rebellen” bij een FSA checkpoint in het stadje Khan Sheikhoun in zuid-Idlib, waardoor een even onbekend aantal het hun toekomende aantal maagden kon opeisen en anderen in afwachting van hun hemelvaart verzorging nodig hebben.
– Een groep lieverdjes van de geëvacueerde Tahrir al-Sham Hay’at (voormalig al Nusra, voormalig al Qaeda) onder het bevel van Abu Abdul Rahman Najib zou drie leden van de even gematigde concurrenten der Faylaq al-Sham-strijders ontvoerd hebben in het dorp Atemeh in noord-Idlib
– eveneens werd hun persattaché Ahmad al-Akhras in de stad Darkoush in west-Idlib voor een verblijf bij hen te logeren “gevraagd”.
– Over hun lot is tot op heden niets bekend.
– Een bomauto ontplofte dicht bij het voertuig van de Tahrir al-Sham leider, Ahmad Latouf in Dana, zuid-Idlib.
– Een dergelijk democratisch initiatief beperkt zich niet tot een auto: het kan ook met een moto. Die ontplofte naast een gebouw waar een strategieconferentie plaats vond van de Saqour al-Sham opperhoofden.
– Het aantal burgerslachtoffers neemt toe: tussen hamer en aambeeld.   Hun verzet werd brutaal neergeslagen.                                                                                               – De cameraploeg van de Witte Helmen moet wegens gebrek aan Assads schuld verstek laten gaan.    Komt er dan nog bij dat de voedselvergiftiging ook niet in zijn schoenen kan geschoven worden vermits het vlees uit Turkije geïmporteerd wordt.  Bijgevolg moet u niet snel met een vredesmissie van de VSA-G.B.-Frankrijk rekenen.  Of met een uitgebreid Vranckx-verslag.

Insecurities Spread in Militant-Held Northwestern Syria amid Assassination of Terrorists by Rival Groups

Clashes Between JTS and HTS Continue Across Idlib, Hama And Aleppo

En dan hebben we ook nog wat goed nieuws… (2)

Eén gedachte over “En dan hebben we ook nog wat goed nieuws… (3)

  1. Een koekje van eigen deeg moeten slikken is nooit aangenaam voor omhoog gevallen en verwende helden. Onze onvolprezen wandelende encyclopedie ,eenoog Vrancks, zal hen wel een luisterend oor verlenen desnoods kunnen ze bij Raymaeckers van VTM onder een kogelregen hun beklag doen.

Reacties zijn gesloten.