Elio’s pronkstation

De socialisten zijn steeds royaal met andermans geld.  Zo ook de grote baas van de regering, die ons en de rest van de wereld de les spelt.

Bezuinigen en belasting betalen.  Verder mond houden en vooral niet voor de verkeerde partijen stemmen.  Verantwoordelijkheid nemen.  Horen we dagelijks.

In Bergen staat er een pronkstation. Door ons gefinancierd.

‘De kost van de bouw van het nieuwe treinstation van Bergen (Mons), de stad van ex-burgemeester en huidig premier Elio Di Rupo, overtreft ruimschoots die van het nieuwe station Tiburtina van Rome.

Per passagier wordt zo’n 17.532 euro geïnvesteerd, in Rome is dat amper 2.429 euro.

De totale kost van het station  is op 150 miljoen euro gebudgetteerd. Bronnen dichtbij het dossier spreken al van 190 miljoen, aldus de krant L’Echo, terwijl het in 2007 nog over 37 miljoen euro ging.’

Lees meer

 

2 gedachten over “Elio’s pronkstation

  1. Luister naar mijn woorden maar kijk niet naar mijn daden, en geld uitgeven van een ander daar zijn de socialisten specialisten in

  2. Mijn stad heeft er óók een nieuw nodig, misschien kan ELIO eens over z’n toverstrikje wrijven, gezien de duiten daar van alle kanten te voorschijn springen en dus te rapen zijn?
    Hoop doet leven! Met wiens geld werd dit prachtstuk op poten gezet??

Reacties zijn gesloten.