6 gedachten over “Eerste prijs etalageversiering

  1. EN………..ik stierf een pijnlijke dood , want ik werd halal geslacht Dat heeft de doorslag gegeven voor de uitreiking van de eerste prijs

  2. Kan iemand mij zeggen waarom ik bij bepaalde artikelen enkel de titel kan lezen en geen verdere tekst ?

    • Wij testen steeds of het gepubliceerd wordt. Bij sommige filmpjes moet je even wachten tot je pc het geladen heeft. Als dit regelmatig bij jou voorkomt, dan ligt het aan je pc, die het programma niet kan lezen. Moet je waarschijnlijk nog iets van software installeren. Jouw reactie staat bij een afbeelding, zonder tekst, vermits zo hilarisch dat er geen woorden voor nodig zijn. Zijn er nog andere voorbeelden van ontbrekende tekst?

      • Het gaat niet over filmpjes. In sommige gevallen is er enkel de titel te zien en verder niets. In dit geval is er gewoon geen afbeelding. Vandaar mijn vraag.

Reacties zijn gesloten.