8 gedachten over “Een maximum aantal vluchtelingen in D?

 1. Je leest in de Duitse kranten ook goede meldingen.

  De eerste is: Duitsland wijst 200 indringers aan de grens af.
  Dat is zo goed als het klinkt en hoeft niet verder becommentarieerd te worden.

  De tweede: de Bundespolizei krijgt per dag 3500 indringers aan de grens te pakken.
  Hier heeft blijkbaar iemand meegedacht en de horizon van de afwijzing wat verruimd.

  de derde: dank zij het nieuwe systeem wordt vermeden dat er nieuwe illegalen toekomen omdat ze dus aan de grenzen opgepakt worden

  Voegen we de drie meldingen tezamen dan blijkt dat ondanks de 200 die worden terug gewezen dag per dag nog 3500 indringers in het land komen.
  Om het drastisch te zeggen: was het de Wehrmacht gelukt om dagelijks 3500 man naar Stalingrad te brengen dan hielden ze vandaag nog stand.

  • Dat aantal van 200 werd intussen al teruggeschroefd tot een meer realistisch cijfer: ergens tussen de 80 en de 150 klinkt het nu.

 2. Blijkbaar is het in Duitsland geen enkel probleem om 3500 illegalen per dag terug naar af te sturen. Althans wil men ons dat laten geloven.
  Wat in het land b wel een geweldig probleem is, is de vergrijzing. Die is schuld aan het feit dat in de rusthuizen een tsunami ontstaat. Maar liefst DRIEDUIZEND VIJFHONDERD plaatsen PER JAAR moeten erbij worden gecreëerd, een onoverkomelijke corvee.

    • Geen idee waar dat vandaan komt. Intussen is het cijfer van 200 geweigerden per dag gecorrigeerd naar 80 tot 150. Er zouden zich per dag ca. 3000 asielzoekers aanmelden.

 3. De heer David Goldman heeft me in een bijdrage van het Gatestone Institute duidelijk gemaakt waarom Duitsland zoveel vluchtelingen opneemt.

  ‘Het stervende Duitsland heeft nog maar één item op haar bucketlist: verlossing.
  (Bucketlist: lijst van doelen die je nog in je leven wil volbrengen)
  De Duitsers kunnen geen verlossing zoeken voor de misdaden die hun grootouders hebben begaan want ze kunnen zich niet inbeelden wat hen motiveerden om zulke vreselijke daden te verrichten.
  Voor Merkel, en het merendeel van de Duitse elite, is de komst van miljoenen islamitische asielzoekers bij de drempel van Duitsland hun laatste kans op verlossing, een mogelijkheid om zichzelf te bevrijden van de misdaden uit het Duitse verleden door middel van een uitmuntende daad van onzelfzuchtigheid’.

  Deze tekst noem ik nu puur judaïsme en daar draait mijn maag bij om.

Reacties zijn gesloten.