Een laat berichtje voor Moederdag aan alle moslimmoeders

obama

Is justitie corrupt in dit onland? Ze zijn in ieder geval politiek benoemd, een aanfluiting voor de democratie. La justice de rois nègres van dit apenland bevoordeelt en beschermt de chouchou van het regime en vervolgt de criticasters, tot en met politieke processen.

We missen enkel nog een Goelagarchipel om te deporteren.

Wat we nodig hebben zodat ons volk zijn waardigheid terug kan vinden zijn onafhankelijke rechters die komaf maken met de slachtofferstatus die linkse nestbevuilers de gangsters en mindere nieuwe goden aanreiken.

Een reaguurder zei onlangs laten we ze importeren, wel de link verwijst naar een rechter die ik direct zou opnemen in onze gemeenschap, een vrouw met ballen, het witte huis wil haar kwijt, dus dat valt ook al mee.

Ze richt zich naar al de terroristen, niet alleen naar de Bostonbombers , het is ook een laat geschenk voor Moederdag aan alle  moslimmoeders. Dat is ook de enige taal die ze begrijpen, is zij nu echt de enige verantwoordelijke die dit door heeft?

Ik zal het later nog vertalen in het Nederlands.

Judge Jeanine Pirro, aan u het woord…

http://www.therightscoop.com/must-watch-judge-jeanines-epic-smackdown-on-the-mother-of-the-boston-jihadi-bombers/ 

7 gedachten over “Een laat berichtje voor Moederdag aan alle moslimmoeders

 1. Dag Victor: de linken naar al-yaqeen werken niet goed en het gevraagde komt niet. Met dit kan ik u helpen vanuit mijn documentatiemap: Bruiloften en verjaardagen

  Vraag:
  Wat is het oordeel over vrouwen die huwelijksfeesten en verjaardagen bijwonen waar ook zangers aanwezig zijn die de mensen vermaken? Is het verboden wanneer een vrouw daar slechts naartoe gaat om de bruiloft bij te wonen uit respect voor de familie van de bruid, en dus niet om te luisteren naar het gezang?
  Antwoord:
  Indien er op het huwelijksfeest geen sprake is van verwerpelijke zaken, zoals het mengen van mannen en vrouw, schaamteloze zang of als de persoon door zijn aanwezigheid ertoe in staat is om een einde te maken aan die zaken, dan is het voor haar toegestaan om dergelijke bijeenkomsten bij te wonen en het geluk met de anderen te delen.
  Het is in principe vereist om aanwezig te zijn als de persoon de mogelijkheid heeft om de verwerpelijke zaken te verwijderen. Echter, indien zich op het feest verwerpelijke zaken voordoen en het ligt niet binnen het vermogen van een persoon om het te stoppen, dan is het haar niet toegestaan om dergelijke feesten bij te wonen. Dit is gebaseerd op de algemene strekking van de Uitspraak van Allah (interpretatie van de betekenis):
  “En laat degenen die hun godsdienst tot spel en vermaak nemen; het wereldse leven misleidt hen. Maar vermaan (met de Koran) opdat niemand weggevaagd wordt door wat zij verrichten. Hij zal buiten Allah geen Helper en geen Voorspreker vinden…”
  (Soerat al-Ancaam: 70)
  Ook zegt Allah (interpretatie van de betekenis):
  “En onder de mensen zijn er die Lahwoel-hadieth (ijdele praat) verkopen om (anderen) te doen dwalen van het Pad van Allah zonder kennis en er (de Tekenen van Allah) spot mee te drijven. Zij zijn het voor wie een vernederende Foltering zal zijn.”
  (Soerat Loeqmaan: 6)
  Daarnaast zijn er talloze overleveringen die zang en muziekinstrumenten veroordelen.
  Zowel moslimmannen als -vrouwen zouden verjaardagsfeesten niet moeten bijwonen omdat dit innovaties zijn. De enige uitzondering om ze bij te wonen zou zijn om er een eind aan te maken en om de Regelgeving van Allah met betrekking tot dergelijke feesten uit te leggen.
  En bij Allah ligt al het succes. Moge Allah vrede en zegeningen uitspreiden over onze Profeet en zijn familie en metgezellen.
  Permanente Commissie voor het geven van Fataawa
  (Fataawa al-Mar’ah)
  4/02/2013
  Bron: http://www.al-yaqeen.com/va/vraag.php?id=1423

 2. Wat die mevrouw Pirro zegt is “right to the point” …boenk erop.
  In schrille tegenstelling met wat hier op de tv-journaals te zien was. Hier liet men uitschijnen dat die “liefhebbende” moeder erg leed onder de zware onterechte beschuldigingen tegenover haar 2 lieftallige zoontjes.
  En na de beelden kon men aan de ernstig kijkende nieuwslezers merken dat ze erg onder de indruk waren van die uit-het-hart-komende getuigenis van een onschuldige moeder waardoor kijkers de bedenking konden maken of het wel allemaal niet de schuld van de Amerikanen was wat zich daar had voorgedaan.
  Ik weet nog dat ik toen luid geroepen heb naar mijn tv-toestel : “Onnozele linkspotige lafbek-zenders. Er zijn mensen vermoord, een hoop levens verwoest en jullie komen af met het getuigenis van een haatdragende, liegende terroristen-moeder…Ga g.v.d. de slachtoffers eens interviewen”.

 3. Dank U wel, vriend Marnix, voor die héle epistel, nochtans geeft U op het eind, precies dezelfde referentie over al-yakeen als Fikken hoor…de wonderen zijn de wereld nog niet uit. 🙂

Reacties zijn gesloten.