Een hele geruststelling: weer 272.000 ‘gered’!

 

 

8 gedachten over “Een hele geruststelling: weer 272.000 ‘gered’!

 1. Een hele geruststelling ?: weer 272.000 ‘gered’! Een echte geruststelling zou zijn…..
  Weer 272.000 verzo…..Ik geef toe ,ik heb een slecht karakter gekregen,sedert ik de mij opgedrongen Christelijke opvoeding van “naastenliefde” in de vuilbak heb gesmeten ! Enkel de tafelschuimers ,avonturiers en niksnutten profiteren van die zogezegde “naastenliefde”

  • Goede morgen René, op deze regenachtige Dag des Heren. Blijkbaar is er met je bericht iets misgelopen. We zullen het probleem verhelpen met enkele suggesties:
   “Weer 272.000 verzoend met de koloniale bezetting” “Weer 272.000 verzocht Europa met een all inclusive verblijfaccomodatie te bezoeken” “Weer 272.000 verzoute drenkelingen uit het water gehaald” “Weer 272.000 verzoeners op weg naar de EU” “Weer 272.000 verzomerde vakantiegangers via de Frontex-noodlijn naar de VDAB begeleid”
   Iets erbij?

   • Och beste redactie , ik heb oprecht medelijden met dat heel klein percentage , echte vluchtelingen , ik denk dan vooral aan Syrie,die de oorlogsituatie in hun land niet meer plezant vinden. De rest van die profiteurs en avonturiers kan wat mij betreft de bomen in …kassa kassa als ze verzuipe…..weer 272000-2000 ( echte noodlijdenden)…. die wij niet hoeven te onderhouden …Wir schaffen das nicht !!

  • de Kustwacht van een land wordt verondersteld de kusten van dat land te bewaken/beveiligen, niet de kusten van andere landen,
   de zogenaamde “reddingsoperaties” zijn in werkelijkheid collaboratiesystemen met de mensensmokkelaars: de “Kustwacht “(sic dus!) wordt vooraf geïnformeerd dat er bootjes met duizenden gelukzoekers klaar zullen liggen, op nauwkeurig gemelde gps-coördinaten, met of course aan boord minstens één cameraploeg van de pers en van de Gutmenschenorganisaties.
   De mensensmokkelaars, zeer gekend door die naïeve volksverraders, en hun wurggeldtranscaties, en het arm uitschot dat ze achterlaten worden zorgvuldig uit beeld gehouden.

   De “redding” wordt dan mooi in beeld gebracht, zo dramatisch mogelijk, een pasgeboren wicht of een blèitend kindje of madammeke , dat doet verkopen hé.

   Uiteindelijk één groot theater,
   elke burger weet dat dit één maskarade is, maar de meerderheid zwijgt en betaalt mee, wetende dat het etiket racist opgeplakt worden gelijk staat met pesterij en jobverlies. De Gedapo waakt en noteert elke naam op een zwarte lijst.

   Wanneer eens een search and rescue naar de echte armen van Eigen Volk? de duizenden die in miserabele omstandigheden hokken in onze welvarende steden en gemeenten?
   En dan maar pathetisch reageren als een door het systeem te pletter gemepte jongen slachtoffer wordt daar hij net buiten het systeem viel.

   Zum kotzen heel die cinema.

   • Om hun doel te bereiken leggen ze wel een kind van 3 jaar op de kust ‘goed in beeld’ en maken er dan eerst duizenden foto’s van om de wereld te kunnen belazeren…
    Met die import van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam is het een kwestie van tijd dat Europa niet meer bestaat, die EU misdadigers doen hun uiterste best om dat asap te realiseren.

 2. Dat is de taak van die EU misdadigers nl. Europa vernietigen zodat zij kunnen blijven schrapen.

 3. Gewoon ter informatie:

  Geachte Mevrouw, Mijnheer,

  De Debatclub nodigt u graag uit voor een volgend debat:
  Theo Francken (Staatssecretaris voor Asiel en Migratie) en Filip Dewinter (Federaal Volksvertegenwoordiger) zullen de degens kruisen over over de prangende maatschappelijke problemen: asiel, immigratie en multicultuur. Moderator: Frans Crols.

  Dinsdag 4 oktober – 20.00 uur – Hotel de Basiliek (Trooststraat 22, Edegem)
  Inkom: 5 euro (studenten 3 euro)

  Vanaf 18.00 uur deelnemen aan de receptie en het lichte diner, om zo de sprekers en de stuurgroep van De Debatclub beter te leren kennen? Op voorhand inschrijven verplicht: info@debatclub.org – 0498/77 48 71 – 35 euro p.p. over te maken op rekening van de Debatclub: BE20 7350 4124 1556.

  Dit debat is ook rechtstreeks te bekijken via onze webstek en Youtube.

  Namens de grootste debatclub van Vlaanderen,

  Paul Doevenspeck, Hugo Broeckaert, Frans Crols

  Meer info over de debatclub: http://www.debatclub.org

  • Plaatsen wij bij elk debat, uitgebreid, met alle toeters en bellen. De vooraankondiging verscheen intussen al. Dichter bij de datum komt heel de aankondiging opnieuw aan bod.

Reacties zijn gesloten.