Een beetje comfort moet kunnen, …

…vindt Ben Weyts.

Hoewel De Lijn bespaart, wil Ben Weyts lederen zetels in tram en bus

Hoewel De Lijn de volgende jaren drastisch zal moeten besparen, onderzoekt Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) de mogelijkheid om lederen tram- en buszetels te installeren. ‘Hoe comfortabeler het openbaar vervoer, hoe meer mensen er gebruik van zullen maken.’  

Lang geleden dat hij van het openbaar vervoer gebruik gemaakt heeft?  Wat maakt het uit welke bekleding de ‘zetels’ hebben als men moet recht staan?  Misschien wil hij ook relaxzetels in de bus-of tramhokjes?

FVE

7 gedachten over “Een beetje comfort moet kunnen, …

  1. Het is wél gemakkelijker af te kuisen als de importgeneratie van luizen er met hun modderpoten gaan opzitten. Anderzijds is het dan weer gemakkelijker kapot te snijden dan een stevige stoffen bekleding.

  2. En dan praat je nog niet over de graffiti die op banken gekliederd wordt, op de vetvlekken die men met zijn smerige jassen maakt, met de scheuren die men opzettelijk in de kussens snijdt …
    Die minister zou eens met de tram moeten rijden : hij betaalt er toch niet !

  3. Zoals ik vroeger als kind nog op de tram geweten heb, houten banken. Zal nartuurlijk om veiligheidsreden niet mogen. Maar zou doeltreffend zijn tegen de meeste vormen van vandalisme.

  4. Ik denk dat Ben Weyts een slag van de molen heeft gehad.
    Hoe anders te verklaren dat hij in tijden van besparen lederen zetels wil.

  5. De naam zegt het zelf “Ben Wijs ” maar hij is het niet ! Moest het idee nu van de correcte partijen komen zoals rood en groen zou het idee vanzelfsprekend zijn , om onze geachte importburgers nog meer in de watten te leggen . Ben Wijs zou beter oplossingen zoeken , om voor kansarme JoNgErEn een job te geven , een doel in hun miezerig bestaan van “hang , ambetanterik en crimineel ” Waarom tram en bus niet laten voortrekken door JoNgErEn ! Besparingen op den elektriek en werk met een statuut als Sociale voort-trekker . Het verreist geen diploma , ge kunt onmiddellijk aan de slag ! Of het introduceren van een Draagstoel-Taxi !

Reacties zijn gesloten.