Duitsers zijn lemmingen geworden

https://i0.wp.com/joostniemoller.nl/wp-content/uploads/2014/12/Bild.png?resize=312%2C294Duitsland in de greep van de zelfdestructie
Door Joost Niemoller

Wie zich ergert aan het politiek correcte klimaat in Nederland, moet maar eens een weekje naar Duitsland. Het kan allemaal nog veel erger. Ik zit hier nu even, en kan alleen nog zachtjes het hoofd schudden over zoveel zelfhaat, dommigheid, drang tot oppervlakkige ‘goedheid’ en zelfdestructie. In het Duitse volk is een diepe drang ontstaan zichzelf op te heffen en op te gaan in de grauwe onderklasse die het Midden Oosten bevolkt, Afrika, de Balkan. De toekomst van Duitsland is een Duitsland zonder Duitsers.

In de Duitse media is geen enkele ruimte meer voor een tegengeluid. In de Duitse politiek is geen Farage, Le Pen of Wilders opgestaan. Een verstikkend dek van zelfvernietiging heeft het land in de greep. Er is geen ontsnappen mogelijk.  Lees verder….

Ter illustratie:

8 gedachten over “Duitsers zijn lemmingen geworden

 1. Als men de reacties leest op de webstek van De Nieuwe Realist, worden we eens te meer geconfronteerd met alle mogelijke dooddoeners en vooroordelen , die typisch zijn voor Nederland.(en ook voor een deel in Vlaanderen).
  Enkele verduidelijkingen :
  1. Duitsland is sinds 1945 nog steeds de facto een bezet gebied. Zie de “kanzlersakte van 1949.” De media zijn en blijven onder controle van de bezetter(lees de VSA) tot 2099!!
  2. Alle Duitse politieke partijen en de leidende kopstukken verraden Duitsland en het Duitse volk, en staan in dienst van de “banksters mafia’s van The City en Wallstreet. Dit geldt ten andere ook voor de andere landen van de EUSSR.
  3. Nazi Duitsland met Hitler, werd op poten gezet en gefinancierd door dezelfde banksters mafia’s.
  4. Zowel Merkel als Hitler zijn Illuminati pionnen!! Beiden voerden en voeren de plannen uit om onze westerse beschaving te vernietigen.
  5. De EUSSR is een project van diezelfde banksters en illuminati mafia’s, en waarbij Duitsland fungeert als betaalmeester.(zoals ten andere ook Vlaanderen en Nederland ),
  6. De massale immigratie is gewoon de uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan. Recent werd in andere reacties ook al verwezen naar wie daar een sleutelrol in speelt, maar dat is een aspect dat in Nederland ook zeer gevoelig ligt, gezien de “schuldcomplexen” daar niet minder zijn dan in Duitsland. Cui Bono???
  7. De passieve houding van de Duitse bevolking (en afgezien van de zeer repressieve wetgevingen en van de kiesfraude) is gewoon te verklaren door de “sociale welvaart staat”.
  Dit geldt ook voor Vlaanderen, Nederland, Oostenrijk en Scandinavië…!!!. Er worden massaal stemmen gekocht via dit “sociale vangnet”.. ook al leidt dit stemgedrag naar de ondergang. Zolang dat er geld is voor deze sociale welvaart staat (met het daarbij horende gratis verhaal) zal er niets veranderen.
  Fundamenteel is de keuze eenvoudig :
  – opofferingen en overleven,
  -het sociale vangnet en de ondergang.
  Het gaat hier dan ook om enerzijds lafheid om te zien wat er te zien is, en anderzijds om het principe : “Na ons de zondvloed….” .
  Hierbij wordt ook handig ingespeeld door de verraders op de “cultuur van de afgunst en nijd”. Een groot deel van de bevolking is door deze afgunst en nijd verblind, en doordrongen van haat en wraak, en deze vreemdelingen invasies, zijn dan het gedroomde middel om wraak te nemen. (ook al gaan ze daarbij zelf ten onder). Het is dit aspect “wraak” dat danig onderschat wordt bij deze problematiek.
  Een ander verraderlijk aspect is dat het “verzet ” tegen deze invasies door het regime wordt geïnfiltreerd & gemanipuleerd en uiteindelijk gecompromitteerd .
  Dit geldt ook voor Le Pen, Wilders, Farage… en ook het Vlaams Belang!!!
  Als men ziet welk gemeenschappelijk en enige belang de nieuwe rechtse fractie in het EUSSR parlement heeft…dan is het voor mij duidelijk dat men zijn ziel aan de duivel heeft verkocht, met alle gevolgen van dien.
  Recent werden in verschillende reacties op Golfbrekers al een duidelijker beeld gegeven van de samenzwering tegen onze westerse beschaving.
  Leest Joost Niemöller Golfbrekers niet??

  • @ Lovenaar,

   vermits je de gewoonte hebt ook vragen te beantwoorden, hier volgen er drie :
   1- je stelt dat Hitler tot de illuminatie behoorde.
   Ik weet dat binnen het nationaal-socialisme een beweging was die zich verbonden voelde met de Katharen, Montsegur en de Graal (niet de Graal die door Brown misbruikt wordt in zijn vrijmetselaars gedoe). Ik weet niet of Hitler tot die beweging behoorde, heb het nergens gevonden uit geschriften uit zijn tijd. Maar de hier hoger aangehaalde beweging had niets te maken met de illuminati die je terecht afwijst.
   Vergis je u daar niet in?
   2- vraag in verband met die bankster-maffia : als hij een speelbal was in hun handen zouden zij dan toegestaan hebben dat hij de goudstandaard afschafte?
   3- de Kerk verzonk in een tolerantie tegenover woeker, het protestantisme maakte een sprong pro-woeker politiek, Marx vond in geld niets om te bekritiseren.
   De man die het vuur opende op die maffia was Silvio Gesell in ‘The natural Economic’. Gesell vond een ‘counter usury’ stelsel uit. (counter woeker).
   Aan de uitwerking van dit stelsel werd in nat.-soc. Duitsland heel wat aandacht besteed en was een streefdoel. In Woërgl en Lilienthal werd het in praktijk gebracht.
   Is dit alles niet in tegenspraak met uw bewering over de banking maffia?

 2. Tja, de ene noemt ze klonen, de andere lemmingen. En dan heeft ie nog een duitse achternaam ook nog.
  Toch verrast mij de wdr-reportage positief; zou zoiets mogelijk zijn op de vrt bv?
  Ook dat D bereid is de migranten te delen met ons verrast mij, ik dacht dat ze hen allemaal voor zich wilden houden, kwestie van de grootste te blijven.
  Nu hebben de 3 grote linkse regimes D, Fr en It dus afgesproken dat D de moslims naar hier zal lokken, en Brussel moet ze dan verplicht verdelen over de 28 leden.
  Probleem blijft dat 80% vd wereldbevolking het slechter heeft als wij, en dus een geldige reden heeft om te verhuizen.

 3. @ Lovenaar,

  door het ‘klein verlet’ van de redactie was het wat onverstandig om op mijn hoger gestelde vragen te antwoorden omdat ze door de nummering van de laatste reacties uit dat beeld zou verdwijnen.
  Denk je nog aan een antwoord op mijn vragen?

  • Volgens de laatste cijfers telt Duitsland 7,5 miljoen analfabeten. Het Keizerrijk telde er 600.000. Wonderbaarlijk wat een democratie toch allemaal kan presteren. Wie geen volledige zinnen noch teksten kan lezen heeft geen enkele kans om zich te informeren. De geschikte kiezers om in het democratische stelsel waar iedere stem evenwaardig is, groen, rood en aanverwanten in leven te houden.

   • Die zullen wel alleen analfabeet zijn in de duitse taal, want al die ‘vluchtelingen’ kunnen als de beste overweg met hun i-Phone.

Reacties zijn gesloten.