5 gedachten over “Duitsers eruit.

  1. Driekwart Nederlandse moslims vindt Syrië-gangers helden

    Bijna driekwart van de Nederlandse moslims vindt het prima dat Nederlanders naar Syrië vertrekken om mee te strijden tegen het regime van Assad. Die jongens doen wat de Verenigde Naties nalaten: actief steun verlenen aan de opstandelingen, vinden zij.
    Bron en verder lezen: http://www.volkskrant.nl/buitenland/driekwart-nederlandse-moslims-vindt-syrie-gangers-helden~a3448325/?utm_source=facebook&utm_content=free&utm_medium=social&hash=285d388e8f888f83505dc57c9f54a5e370755787&utm_campaign=shared%20content

  2. Eindelijk zou ik zeggen , eindelijk hebben die Fluchtelingen uit een on-democratisch land , een onderkomen gevonden waar ze ongestraft mogen , zagen en klagen en hun grote smoel roeren . Ze kunnen rekenen op een groot correct luisterend oor met een overvloed aan begrip en medelijden . Wat ze nu niet kunnen krijgen zullen ze later wel “pakken” , desnoods met geweld .

  3. Vlg Bild heeft het ZDF de jeugdjournaalschandaalvideo over het waarom vd aanslagen in Parijs teruggetrokken na hevige protesten.

Reacties zijn gesloten.