Door-bomen

Afbeeldingsresultaat voor vlaamse praatbarakMarino Keulen mocht een boompje opzetten in de Vlaamse praatbarak.  Niet te verwarren met de zonevreemde bomen in de bossenkaart.  Volgende week mag een collega het over het gevaar van lantarenpalen, van verkeerslichten,  verkeersborden, richtingswijzers, toeristische tipspalen…  hebben.  Gevààrlijk!

Laten we dan maar meteen al die open grachten voor de gescheiden waterbeheersing dichtgooien.  Lood om oud ijzer: ofwel botsen de laagvliegende automobilisten tegen een boom – ofwel, bij gebrek aan een boom, belanden ze in een gracht.

Groeiend protest tegen dunne bomen

 

2 gedachten over “Door-bomen

  1. Laat die simpele van geest maar zagen, jammer dat hij de bomen langs de wegen niet wegzaagt, maar……kijk voor de aardigheid eens naar de aanwezigheid van die leeglopers? Dat moet daar nogal drammen zijn voor een plaatsje om te luisteren naar die zagenvent…..
    Als die leeglopers nu eens betaald zouden worden voor aanwezigheid aan bvb. 15 euro per uur, “effectieve aanwezigheid” op de plaats waarvoor ze verkozen zijn, ze verbod kregen op cumuleren van mandaten dan ben ik zeker dat wij een massa leeglopers minder aan de vreet zouden houden.
    Was die van Riemst wel aanwezig?????

  2. Gelukkig kent men reeds lang het verschil tussen een duiker èn een kikvorsman : een kikvorsman duikt & zwemt dan naar zijn doel, een duiker draagt een helm én aaangepast duikerspak-mèt-loden schoenen, hij gaat te-water via een laddder/kraan en krijgt (meestal) zuurstof via een luchtpomp…MAARrrrr “duiker” is ook een kleine overgang voor grachten langs de wegen…zij zijn eveneens ook het fatale eindpunt voor automobilisten die DENKEN piloot te zijn, en véél tè lààg & tè vlug …vliegen (gèèn “schouwvliegen”… die vliegen niet tegen schoorstenen, maar wél tegen dikke bomen)

Reacties zijn gesloten.