9 gedachten over “Dolle Fatima’s

  1. Niemand kan met zekerheid bevestigen dat die troep buitenaardse wezens inderdaad vrouwen zijn . Om publiciteit te krijgen en aandacht van de hele wereld , vooral van giftige baardapen die hun vrouwen in tenten veranderden moeten die Fatima’s het voorbeeld volgen van “Femen” Boerka weg , tetten , bloot ! Dat zou tenminste een betoging zijn die naam waardig en …..met gevolgen !

  2. Zitten daar wel overal mannen onder?
    Een zelfmoordbrigade denk ik, want vrouwen op het slagveld, het blijft toch raar…

  3. Mogelijk een bijhorende spandoek: “Mannen en vrouwen moeten samen vechten voor hun onderdrukking”.
    We mogen echter wel betwijfelen of het hier werkelijk om vrouwen gaat, onder die tenten kan vanalles zitten. Zo te zien aan de houdingen lijken ze meer op mannen, die op soldenjacht zijn geweest in de halal kledingwinkel, dan op leden van de meer normale tenten- en containercongregatie.

  4. Dit lijkt me een genootschap van het zwakke geslacht – door Allah zo van zijn stuk gebracht – dat op het punt staat zichzelf te liquideren als de sluiers tijdens het schieten voor hun ogen vliegen.

  5. Natuurlijk zijn die “wezens” duidelijk kanonnenvoer want… behalve een paar “vleesvrouwen” onder hen, zijn zij véél te mager om op te vreten. 🙂

Reacties zijn gesloten.