Democratisch grapje

embarrassed Smiley - www.facebook.compagesGreat-Jokes-Funny ...

Kunt u zich voorstellen dat één der geviseerde heren zich dit grapje zou permitteren met enkele toppolitici der Democraten – of horresco referens met Kamala zelf – als hoofdacteurs? Heel het journaille, al de oh-zo correcte politiekers zouden ad hoc snelrecht eisen, het straatschuim-der-VSA zou eens te meer hun woede kunnen loslaten door winkels te plunderen, straten op te breken, vernielingen, brandstichting enz.

Mocht u de laatste dagen in een hitteslaap gesukkeld zijn, de comédienne is Kamala Harris, de kandidate der Democratische Partij voor de niet onbelangrijke job-met-toekomstmogelijkheden als vice-presidente der VSA.

En voor degenen die de taal der Groten der Aarde en de Ruimte “beyond” onvoldoende begrijpen…

Vraag van Ellen: Mocht u met Trump, Pence of Jeff Sessions in een lift blijven steken, aan wie zou u de voorkeur geven?

Antwoord van Kamala: Moet iemand van ons er levend uitkomen?

Vergeet niet hysterisch te lachen… zoals Kàmala (leg de klemtoon op de eerste “a”… naar verluidt vindt ze het niet grappig als haar naam op zijn Amerikaans uitgesproken wordt… zeg dus niet Kamàola als u niet de toorn van de verdrukte gepigmenteerde gemeenschap op u wil laden…

Eén gedachte over “Democratisch grapje

  1. Het Sportpaleis zal ze met dat soort moppen wel niet snel vullen. Anderzijds, laat ons niet dezelfde fout maken als de politiek correcten en giftig reageren op ieder grapje. Humor moet kunnen, zelfs al is het een beetje op het randje.

Reacties zijn gesloten.