5 gedachten over “Defend EUrope in actie

 1. Eindelijk ..Merkel in hechtenis genomen voor misdaden tegen de menselijkheid of is het gefotoshopt

 2. Slecht genomen gevangene… haar tetten hangen niet laag-genoeg om de “merkelinne” te zijn. 😉

  • @ Victor
   @ redactie

   Heb even getwijfeld of ik zou reageren en ik heb natuurlijk geen enkele zeggenschap over de reacties die geplaatst worden. Maar dit is nu een reactie die ik niet zou opnemen, mocht ik wel zeggenschap hebben. Ze heeft niks met vrijheid van mening te maken maar met vulgariteit.
   Als verdediging kan er natuurlijk uitlokking ingeroepen worden, want de foto op zich getuigt ook niet direct van goede smaak.

 3. @ Ropie,

  terwijl zij zich inzetten voor Europa vond ik de opmerking die de knaap zo terzijde vermeldt -op een plaats die hij niet nader noemt- wel toepasselijk: ik heb nog nooit zoveel naakt vlees gezien, decadent.

  Ik weet niet of het mineraalwater Saint Nicholas hier verkrijgbaar is, maar het is duidelijk dat Saint Nicholas ‘Defend EUrope’ steunt.

Reacties zijn gesloten.