8 gedachten over “De ‘verrijking’ aan het woord

  1. Och op die drie luchtbellen , inderdaad door ons verrijkt …en niet het omgekeerde , zeg ik maar een ding …. en dat is dees ! …..en daarmee afgelopen !

  2. BDW zou zeggen: doordat wij geen islamitische staat willen radicaliseren ze, en daar moeten we iets aan doen.

  3. Hoe is het mogelijk dat snotneuzen tussen 11 en 14 jaar hun zeggetje mogen komen doen voor de praatpeer en camera. Wat deze gastjes te vertellen hebben is puur gehersenspoelde praat. Indien zij niet tevreden zijn met onze westerse samenleving, moeten ze hun boeltje maar pakken met gans hun familie en het afbollen. Liefst terug naar de zandbak. en daar in een diepe put kruipen, want als je deze uitleg hoort blijken ze uit een of andere put te komen.

  4. “Integratie”….what the f*** is integratie ??? nooit van gehoord.

  5. Aan elke allochtoon die Vlaanderen binnenkomt zelfs voor vakantie van 14 dagen een formulier laten ondertekenen waarop ze bevestigen ”onze normen, waarden, seculiere wetten, zeden en cultuur” te zullen respecteren, bij weigering dan 180° graden laten draaien.
    Wij Vlamingen zijn vrije burgers die zich niet laten belazeren door waanzinnigen van welke sekte het ook mag komen en zeker niet door islamfanatici, die rotzooi moet eruit.

    • Alsof dat zou helpen. Die vegen daar toch hun gediscrimineerde voeten aan.

  6. Het zou een zegen zijn voor iedereen als de grote Islamgeleerden de Koran een beetje zouden aanpassen hoe je een martelaar kan worden zonder iemand te doden of zelfs maar te kwetsen

Reacties zijn gesloten.