De Verheven Leider van de Nullenzender is beledigd

Sjörn BoenensVRT bedreigt parodie-account “Sjörn Boenens” wegens gebruik van profielfoto van de echte Björn Soenens.

Als reactie wijzigen tal van twitteraars hun eigen profielfoto naar die van Soenens, en veranderen ze ook hun naam: “Porn Soeppens”, “Flemish Björn”, “De Björnige Student”, “Björn de Blöcker” enz.

Een nieuwe rage.

Een voorbeeld van Sjörns creativiteit:

Meer weten?  Ga naar https://twitter.com/DePanthoides

 

11 gedachten over “De Verheven Leider van de Nullenzender is beledigd

 1. Ha, heb vandaag (zopas in feite) een mail naar de klachtenprocedure@vrt.be verstuurd ivm met hun campagne die ze voeren voor Clinton Hillary.
  Ingeval er belangstelling is voor mijn schrijfsel wil ik het hier ook wel eens laten zien.

 2. Ik heb me al mateloos geergerd dat mijn VL roots op dergelijke manier besmeurd wordt door een nest imbecielen die tot voor kort dit zelfde embleem als racisme zagen.
  Een aap of welk exotisch beest dat in de Antwerpse zoo wordt geboren is ook geen VL beest dat blijft iets exotisch dat maakt deel uit van een kweekprogramma waarvan roots en genen elders liggen.
  Een Vlaming heeft geen dubbele nationaliteit, eert zijn taal en dialecten. Geologisch Kelten Fries ect. geen Aziatisch of Afrikaans continent.
  En meest van al een Vlaming herdenkt jaarlijks zijn voorvaders die gestreden hebben voor VL onze vrijheden;waar deze onbenullen schaamteloos misbruik van maken zonder enige kennis van zaken!

  • Er is licht in de duisternis.
   De overheid heeft beslist dat exotische planten en dieren in Europa niet thuis horen, omdat ze de inheemsen overheersen. Om die reden zullen ze bestreden en verwijderd worden.
   Nu nog even de lijn doortrekken naar het menselijke zoogdier en klaar is Kees.

   • Ook Natuurpunt: in het natuurgebied Krabbels op de grens Pulle, Vorselaar, Grobbendonk, heeft Natuurpunt de Amerikaanse eiken van ca. 150 jaar oud omgezaagd en verkocht. Een schitterend bos dat kapot gemaakt werd. De bomen waren in perfecte gezondheid maar een doorn in het oog van de ‘eigen boom eerst’ extremisten. Misschien moeten we Trump verwittigen dat Amerikanen hier een risico lopen bij de linkse rakkers.

 3. Het satirisch twitteraccount @sire_filip heeft destijds ook zo’n akkefietje moeten ondergaan van ‘overhand’. Maar ze zijn gelukkig niet gezwicht.

 4. Bjorn mag fier zijn, maar ik wil hem een klein geheimpje vertellen: Bjorn, je doet je best voor de Hillary campagne, maar wij mogen daar niet mee stemmen.

  Misschien wat informatie verschaffen hoe het nu gesteld is met Hillary haar hersentumor, waar CNN over bericht. Of is het geen hersenkanker maar is Hillary kanker?

 5. Redactie,

  als Golfbrekers de hierna vermelde artikelen plaatst zal een andere verheven leider beledigd zijn.
  Doorbraak 2 augustus 2016
  Vandaag in Knack, interview met Grammens naar aanleiding van het artikel in Doorbraak: ik had De Wever vanaf dag één door (dixit Grammens)

Reacties zijn gesloten.