De tsjeven hebben serieuze concurrentie…

… van de “Vlaamse” tricolore, multiculturele minister-president!

België is inderdaad het land van het surrealisme: ceci n’est pas un ministre-président flamand!!

Ook bij de staatsgevaarlijke moskee Attakwa draagt Geert Bourgeois consequent de Vlaamse identiteit uit.

2 gedachten over “De tsjeven hebben serieuze concurrentie…

 1. Al van voor de verkiezingen in 2014 heb ik (in columns) gewaarschuwd voor de N-VA. Ze zouden zelfs hun grootouders en kinderen verloochenen ten bate van de macht.

  Eén ding is zeker : behalve enkele verdwaalde uitzonderingen kan men hen geen vlaams-nationalisten meer noemen.

  Het ergste is : ze zijn ook de “gevangenen” en programma-uitvoerders van de politiek-correcte maffia’s, waarmee ze ingestemd hebben.

  We dienen consequent onze Vlaamse identiteit (op alle manieren) ten toon spreiden en bijzonder averechts handelen t.o.v. deze bende volksverraders!

  Ze zijn niet enkel niet Vlaamsgezind meer, maar ook bijzonder ultra-liberaal, tegen de belangen van de brave modale Vlaming. Als enige wilde Van Overveldt het voorstel niet goedkeuren om belastingsconstructies van multinationals tussen lidstaten ongedaan te maken. Het is het VOKA trouwens dat de eis gesteld had bij de regeringsvorming dat er geen communautair program meer mocht zijn.

 2. Met zo een soort heeft men geen vijanden meer nodig.
  Mr Wouters heeft gelijk, alleen is het nog veel erger. De N-BA is een door het regime opgerichte “collaboratiepartij”, onder het motto :”Wat we zelf doen , doen we beter”.
  Bartje werd “gelanceerd” door de VRT, een bastion van de linkse en logemafia’s.
  Denkt men nu werkelijk, dat dit bastion de rode loper gaat uitrollen voor een Vlaams en/of rechts gezinde!! Natuurlijk niet.
  Momenteel voert de N-BA inderdaad het “vuile werk” uit van de andere regeringspartijen.
  Vergeet ook niet de reacties van Bartje dat hij er prat opgaat het VB te hebben geliquideerd. Zie ook zijn rol bij het “salonfähig” maken van Marie Rose,met het oog op de infiltratie in het VB.
  Belangrijker is echter, alhoewel het zeer weinig aanbod komt, en er ook geen vragen worden over gesteld, zijn de verschillende bezoeken van Bartje aan Cameron in Londen. Wat gaat een bij manier van spreken een “halfbakken dorpspolitieker” daar doen ?? Verslag uitbrengen bij en opdrachten krijgen van de “meesters” in Londen???
  Op te merken is ook dat Bartje, samen met Cameron tegen de Brexit is.
  Zie ook zijn ontmoeting met Sarkozy( nog zo een NWO creatuur) in Antwerpen, begin 2016.(bij Voka).
  Er is ook de vervanging van de F16 door de F35 waar de N-BA met Vandeput, volledig in de macht is van de Neocons in de VSA, om een peper duur en voor België nutteloos toestel te kopen.
  Er is ook de onvoorwaardelijke pro EUSSR opstelling van Bartje en de N-BA., en waarbij ook de deuren vierkant opengezet worden voor de vreemdelingeninvasies.
  (=beperkte opsomming).
  Blijkbaar zijn er naast de “belgische meesters” in Brussel, er ook nog anderen op een hoger niveau, waar Bartje met de N-BA schatplichtig aan zijn.
  De schade die Bartje met de N-BA in Vlaanderen aanricht is onmeetbaar en nog meer onherstelbaar!!!

Reacties zijn gesloten.