De schijnmaneuvers van Kris Peeters en Bart De Wever

knipoogDe schijnmaneuvers van Kris Peeters en Bart De Wever

Gerolf Annemans, voorzitter Vlaams Belang, in Knack

In de aanloop naar de verkiezingen zijn Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) en N-VA-voorzitter Bart De Wever niet weg te branden uit de media. Vlaams Belang-voorzitter Gerolf Annemans denkt te weten hoe dat komt.

    Lees verder…

3 gedachten over “De schijnmaneuvers van Kris Peeters en Bart De Wever

  1. De kracht van de verandering. In Brasschaat voel je ( ik althans ) de kracht van …..
    Vandaag ging ik mijn rekeninguittreksels bij de bank opvragen. Er zat er eentje bij met de melding “prestatiegelden 1. kwartaal 2014” bedrag $$$,$$. Zelf ben ik al anderhalf jaar geen gemeenteraadslid meer, maar ik heb een naamgenoot bij N-VA die nu gemeenteraadslid is. Zou burgemeester Jambon opdracht gegeven hebben mandatarissen van zijn eigen partij niet meer te vergoeden (besparingen en dat soort dingen)? Of is dit echt de kracht van de verandering? oh, Nog bijna vergeten, ik woon al 10 maanden niet meer in Brasschaat. Mag ik bij het terugstorten 10% vindersloon afhouden voor de partijkas van het Vlaams Belang? Want ik heb de vergissing zelf gemeld bij de gemeentesecretaris.

Reacties zijn gesloten.