De schaduw van Cools en Schiltz

Herhaalt de geschiedenis zich?

 

Politiek commentator Rik Van Cauwelaert weet uit goede bron dat N-VA en PS in aanloop naar de verkiezingen met elkaar contact hebben.

 

 

De stelling dat de twee partijen onverzoenbare opponenten zijn, lijkt daarmee ontkracht. Meer hierover en een  video bij       De Tijd

 FVE

 

3 gedachten over “De schaduw van Cools en Schiltz

  1. Hier wordt nogmaals mijn stelling bevestigd : De NVA is een schepping van het belgische regime tegen het Vlaams Belang en uiteindelijk tegen Vlaanderen zelf.
    Als men ziet hoe Bartje De Wever werd “gelanceerd” door de VRT, gecontroleerd door de linkse en loge mafia’s, dan is er geen twijfel meer mogelijk. Als men ziet hoe na de verkiezingen Bartje aan tafel is gaan zitten met Di Rupo., dan is er nog minder twijfel. Als men ziet wat Bartje al heeft binnengehaald en nog binnen haalt, bij de NVA, met als de “grote vis” logeman Bracke.. dan is er absolute zekerheid dat de NVA het paard van Troje is in Vlaanderen. Een geluk dat het Vlaams Belang er was, zo niet was Bartje al lang door de knieën gegaan, maar het VU scenario indachtig, heeft hij uiteindelijk het been stijf gehouden, weliswaar niet van willen maar van moeten. Het feit van met een “sinister figuur” als Di Rupo aan tafel te zitten, daar waar men alle samenwerking met het Vlaams Belang afwijst, is meer dan duidelijk. Bartje gaat er trouwens prat op het Vlaams Belang “klein te hebben gekregen”. De pro-EUSSR politiek,van de NVA, tegen de Vlaamse belangen in, illustreert de “verborgen agenda” van de NVA. Af en toe wordt de NVA nog eens aangevallen in de media en door bepaalde politiekers, maar dit dient geïnterpreteerd te worden als “speldenprikken” om de geloofwaardigheid van de NVA in Vlaanderen niet te laten aantasten. (tenminste toch niet voor de verkiezingen). Bartje speelt hier inderdaad dezelfde rol als deze gespeeld door “Vader Grijzenbaard” bij de VU. De ene judas moet dus voor de andere niet onderdoen. Het resultaat kennen we.

Reacties zijn gesloten.