De Pest voor Vlaanderen is terug van nooit weggeweest

Open VLD: ‘Herfederaliseer sommige bevoegdheden’

Open VLD ziet ruimte voor de herfederalisering van bepaalde bevoegdheden. ‘We moeten af van het dogma dat een staatshervorming eenrichtingsverkeer is’, klinkt het bij Open VLD-vicepremier Alexander De Croo.  Lees verder…

2 gedachten over “De Pest voor Vlaanderen is terug van nooit weggeweest

  1. De Pest Voor Vlaanderen is in feite nooit weggeweest.
    Slangen en C° verpakten het anders. Een VU-vernislaagje volstond om de (simpele) kiezer weer te overtuigen zoals met nieuw waspoeder.
    De lafaarden en opportunisten veranderden van partij en hielpen de grootste politieke leugenaar Vrhstdt aan de macht. Gabriëls,Vankrunkelsven,Tommelein,Borginon,Somers,Jef Valkeniers,Vandecasteele,André Geens en zoveel anderen stapten over van Volksunie naar vLD en verloochenden vanaf die dag al hun idealen in ruil voor een handvol zilverlingen. Zij konden geschiedenis schrijven maar vertikten het.

  2. Tim Vandeput (VLD) en Christophe Dister (MR) lanceerden in de Standaard een gelijkaardig initiatief, een plan B voor meer België.
    Rutten is de idee genegen maar wil het debat pas voeren als het zich stelt. Terwijl iedereen merkt dat het probleem vorm aanneemt, houdt zij zich een beetje van ‘den onnozele’.

Reacties zijn gesloten.