Vlaams Belang-leeuw: doorn in het oog van Emir Kir

Vlaams Belang-reclame op Madouplein beroert de gemoederen

Sinds vorige week bekleedt een grote Vlaamse leeuw het hoofdkwartier van Vlaams Belang op het Madouplein. Eronder prijkt ook de boodschap ‘dit is Vlaamse grond’. De partij vroeg voor beide affiches geen toestemming aan het gemeentebestuur van Sint-Joost-ten-Node, burgemeester Kir kondigt sancties aan.
Lees meer…

3 gedachten over “Vlaams Belang-leeuw: doorn in het oog van Emir Kir

 1. sinds wanneer is een vlag een affiche?

  indien dat zo zou zijn is ons land gered,
  op elke belgische vlag
  op elke buitenlandse vlag
  op elke vakbondsvlag
  op elke voetbalgektevlag
  …enzovoort…
  zal dankzij dienen omhooggevallen emirkir belasting kunnen geïnd worden.

 2. Enkele bemerkingen :
  1. Broekzele is van oorsprong een volledig Nederlandstalige stad, gelegen in het vroegere hertogdom Brabant,
  2. De Vlaamse vlag is een officiële vlag en ook als dusdanig erkend, en waarvoor men geen enkele toelating nodig heeft om deze op- of uit te hangen. Dit geldt ten andere ook voor de belgische, brusselse , waalse, EUSSR vlaggen en tal van gemeentevlaggen… Zie de recente rage met belgische vlaggen n.a.v. de voetbalgekte,
  3. Met turkse vlaggen heeft Kir blijkbaar geen probleem,
  4.Kir zou zich beter bezighouden met de toepassing van de taalwetgeving. De enige periode dat deze wetgeving correct werd toegepast was tijdens de Duitse bezetting.(ged. WO II). Dit zegt dan veel over de aard van de huidige bezetting.
  5.De Vlamingen zijn in Brussel het slachtoffer van een etnische zuivering uitgevoerd door de franstaligen met behulp van een geïmporteerd vreemdelingenleger.
  6. Kir heeft geen probleem met de Armeense genocide. Ziet hij in “les sales flamins” soortgenoten van de Armeniërs?? Dit belooft dan !!
  7. Met Kir zien we dan ook de gevolgen van de vreemdelingen invasies en de eruit volgende bezettingen. Hij gedraagt zich dan ook als de overwinnaar in het bezette gebied. Hij is echter maar het begin, de rest zal volgen, ook in Antwerpen, wat Bartje ook mogen denken. Aan dat soort bezetters wil hij dan op de koop toe nog uitgebreide wettelijke bevoegdheden geven!!
  8.Het probleem is dus niet de Vlaamse vlag, maar wel het diepgeworteld anti-Vlaamse racisme, dat nu ook overgenomen is door de ingevoerde bezetters.
  Een anti-Vlaams racisme dat zijn oorsprong vindt in een “Übermensch complex” dat zijn gelijke niet kent, en dat het fundament is van de belgische bezetting van Vlaanderen.
  9.Het enige wat nog moet uitgeklaard worden in hoofde van Kir is :
  Spreekt hij :
  – Als lid van de islam, een systeem verantwoordelijk voor 270 milj doden,
  of
  – Als marxist, een systeem verantwoordelijk voor 150 milj. doden.
  ofwel in naam van beiden.!!
  Met de voormelde elementen(=beperkte opsomming) moet het Vlaams Belang toch in de aanval kunnen gaan. T.o.v. dergelijke elementen mag men niet de fout begaan om zich te verdedigen.

Reacties zijn gesloten.