De omvolking gaat in Duitsland niet snel genoeg

De Duitse binnenministerin Nancy Faeser vindt blijkbaar dat er te weinig nieuw bloed in Duitsland komt. Ze wil de inburgering van Duitsland-verrijkende zandbaklanders sneller doen verlopen.

Zo zouden de in Duitsland geboren kinderen van vreemde ouders automatisch de Duitse nationaliteit moeten krijgen als één ouder sinds 5 jaar “zijn/haar wettelijk normaal verblijf” in Duitsland had. Bovendien moet de inburgeringstermijn van 8 naar 5 jaar ingekort worden. Maar “bij speciale integratieprestaties” moet een inburgering al na 3 jaar mogelijk zijn. En ze moeten geen afstand meer doen van hun zandbaknationaliteit. Wat zouden we ons daarbij moeten voorstellen?

Bovendien moeten 67-plussers uit den vreemde, die in Duitsland betere toekomstmogelijkheden vermoedden, niet meer de taal – Duits – leren. Als ze zich enigszins mondeling kunnen uitdrukken is het dik in orde. Voor zover dit überhaupt nodig is. Met eigen winkels en massale tolkenondersteuning door de overheid is Duits overbodig. Zoals de bio-Duitsers die weggepest worden en alleen nog geduld worden als ze de stijgende belastingen betalen.

De voorzitters der Turkse samenlevers in Duitsland, Gökay Sofuoglu, wrijft alvast in zijn handen en doet een oproep aan de Union (CDU & CSU) dit mee goed te keuren. Immers: “de huidige nationaliteitswetten zijn niet meer van deze tijd en moeten grondig aangepakt worden.” Hij vindt dat meer mensen aan de politieke besluitvorming moeten kunnen deelnemen. En dat men het thema niet mag beïnvloed worden door opgeroepen (negatieve) emoties van stemmingmakers.

Sofuoglu kan op zijn twee oren slapen. Wedden dat dit voorstel goedgekeurd wordt? Erdogan krijgt door de extreemlinkse Ampel-regering Duitsland op een dienblaadje geserveerd. U herinnert zich toch nog: “De minaretten zijn de kruisraketten van de islam.” en zijn voorspelling dat Europa zou veroverd worden via de baarmoeders van de Turkse vrouwen.

https://www.hln.be/buitenland/erdogan-roept-europese-turken-op-meer-kinderen-te-maken-zo-vergroten-we-onze-invloed-in-europa~ad8fb26d/

1 gedachte op “De omvolking gaat in Duitsland niet snel genoeg

 1. De operatie “Endlösung” is dus in volle gang, en die gericht is op de vernietiging van Duitsland, door de uitvoering van het Coudehove Kalergi plan.
  Of massale invasies als massavernietigingswapen. Gezien Duitsland de locomotief is van de EUSSR, zal de rest dan ook volgen in die ondergang. Zie scenario beschreven in Le Camp des Saints van Jean Raspail.
  Wat via WO I en WO II niet gelukt is, is nu wel aan het lukken, met behulp van verraders in dienst van de 2 Olifanten in de kamer. De EUSSR moet dan ook volledig vernietigd worden.
  Dit invasieleger zal ten andere ook aangewend worden in WO III, zoals voorspeld is, in de brief van Albert Pike aan Mazzini.

  Het doel is dan ook een communistische NWO dictatuur en terreurregime, met daarachter The Tribe, de werkelijke macht in de wereld. Schwab heeft zo pas nog eens in zijn kaarten laten kijken :
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/mask-wefs-klaus-schwab-declares-china-role-model
  met citaten :
  “Once upon a time, the Soviets had a tightly controlled network of internationalists known as the COMINTERN to promote their communist model to Europe and beyond. As it stands now, the Red Chinese have gone them one better: They’ve got Klaus Schwab…………………
  Schwab said he respected China’s “tremendous” achievements at modernizing its economy over the last 40 years. “I think it’s a role model for many countries,” Schwab said, before qualifying that he thinks each country should make its own decisions about what system it wants to adapt. ……….
  “I think we should be very careful in imposing systems. But the Chinese model is certainly a very attractive model for quite a number of countries,” Schwab said. A role model? A country of zero freedom, low social mobility, social credit scores, and constant government surveillance? Who the heck, even among the revolutionary wokester crowd, is openly calling for a Chinese model for their own countries?
  China in fact is a giant prison, complete with slave labor, sweatshops, low wages, continuous lockdowns and actual laogai, or Gulags. Challenge the government in any way and you’ll be packed off to one for years upon years in no time. In the case of the Uighurs, just being the wrong nationality is enough for such punishment…..”(=einde citaten).

  Dit citaat alleen al, is meer dan duidelijk. De lezing van de volledige tekst is noodzakelijk voor een goed begrip. Vertaling via Google. Wat in de tekst natuurlijk niet vermeld is, betreft de rol van de 2 Olifanten in de kamer bij de omvorming van de wereld tot een gigantische Goelag. Opmerkelijk is ook bij Zero Hedge, dat de commentaar functie zeer snel wordt uitgeschakeld bij gevoelige onderwerpen.
  Het is dan ook van belang om niet alleen de Omvolking aan te klagen, maar ook de verborgen agenda’s, zie supra. En daar wringt het schoentje!!!
  Het schouwspel van de ondergang van de EUSSR Titanic , wordt dus bevolkt door de vijanden, de collaborateurs, met daarbij een gigantische reservoir aan een laf kruiperig klootjesvolk, dat staat te kwijlen om de koord te kopen waarmee het zich zal moeten verhangen. Alleen een kleine minderheid biedt nog weerstand. We zijn hier dan ook getuige van een nooit geziene “collectieve zelfmoord” van de Westerse beschaving. Zonder een verzet die naam waardig, kunnen we het vergeten.

Reacties zijn gesloten.