De nullenzender in actie

Desinformatiecampagne van Belgische staatstelevisie over nederzettingen duurt voort

joodse-lobby2

Maandag, 7 januari 2013. Kathleen ‘Goebbels’ Cools haalt op de Vlaamse omroep uit naar een vermeende Joodse Lobby in het programma Terzake/Canvas. Diegenen die de bewuste maandagavond naar het VRT-journaal keken op Canvas, de Vlaamse omroep, moeten zich vast een aap geschrokken hebben hoe de VRT-journalisten onomwonden en compleet vrij van schaamte uithaalden naar de ‘Joodse Lobby’. Het plaatje hierboven, een screenshot van het journaal, laat niks aan de verbeelding over. Joden zweren samen en alleen de VRT, bij monde van ankerjournaliste Kathleen Cools, weet precies hoe de vork in de steel zit [“‘t Is de schuld van de Joden!”] en zal de niets vermoedende kijkers vakkundig onderhouden met dezelfde stereotiepe nonsens over Joden die zo lijken weggeplukt uit de jaren dertig.

Op Brabosh.com werden bij herhaling het verspreiden van desinformatie, leugens en misleiding door de Belgische openbare omroep (VRT) aangeklaagd en tevens het promoten van stereotiepe bevooroordeelde berichtgeving omtrent Joden en Israël en in het bijzonder omtrent het Palestijns-Israëlisch conflict. Telkens opnieuw wordt op kosten van de Belgische belastingbetaler eenzijdig de Palestijnse zaak verdedigd en Israël systematisch in de vernieling geschreven en gesproken.

Het mag allemaal niet baten want heden bracht de Belgisch/Vlaamse omroep VRT/Eén een zoveelste kwakkel in omloop, meer bepaald omtrent de aangekondigde bouw van 1187 nieuwe Joodse woningen in Jeruzalem en verder voorbij de Groene Lijn:

VRT-Teletekstbericht: “De Israëlische minister van Wonen heeft de bouw goedgekeurd van bijna 1.200 nieuwe appartementen in Israëlische nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever en in Oost-Jeruzalem. De uitbreiding van de Israëlische nederzettingen is controversieel. Veel landen beschouwen ze als illegaal, omdat ze worden gebouwd buiten de officiële grenzen van Israël en op Palestijns grondgebied.” [bron]

Lees verder