8 gedachten over “De kracht van een verbintenis

 1. Onnozel Braaksel . Wat ik niet begrijp als ge zoveel , niet verdient , maar krijgt, dan zou ik lachend door het leven gaan en die zure smoel ruilen voor een constante glimlach….Sieg Bracke …. . Bij de volgende verkiezingen ,lig je eruit”poenschepper”

  • Het zou me verwonderen dat een poen schepper eruit zou vliegen.Tussen poenscheppers doet men dat niet.

 2. NVA …De Kracht Van Verwarring….Hoe is het mogelijk , ik zie BDW nog altijd als olijke dikkerd bij het maken van een partij-reklamespotje Met enkele busjes , volgeladen met kisten vol met Eurootjes naar de Waalse grens . Hij wilde aantonen
  hoeveel Vlaanderen “geeft” aan onze zuiderburen …Het is een schande “daar” moet verandering in komen . Hij is mager geworden maar ergens anders veel dikker . 305.105 Euro dat krijgt de Sieg om op een stoel te zitten ….en de rest , wat krijgt de rest

  • Bracke heeft de vetst betaalde post voor NVA toegespeeld gekregen!! Dat is niet normaal voor een nieuwkomertje… Dit bewijst dat er “ergens” een koopje werd gesloten: NVA mag in een federale regering meedoen als logeman B. de dikste job mag inpoikken. Wat dan weer bewijst dat de loge bij NVA baas speelt! Hoe heet dat dan? VERKOCHT.

   • @ Eddy

    inderdaad, ongelooflijk wat we allemaal aan de loges te danken hebben, die een tijdspanne van ca 30 jaar nemen om hun doelen te verwezenlijken.
    Wat ze de laatste decennia bewerkstelligden kunnen we dagelijks waarnemen.

    Een ‘Vlaams-Nationalistische-Partij’ zou ons kunnen dwarsbomen? Dan gaan we daar eens eventjes werk van maken. We beginnen met te ondermijnen, met onze pionnen te plaatsen, de rest volgt.

 3. Men moet vandaag 16/02/ eens naar de site gaan van de n-ba.
  Op de site kan men een artikel vinden onder de tittel
  MEER JOBS EN HOGERE LONEN maar voor wie is de vraag?

  Mvg

  Dieter

 4. Die uitgestoken vinger ? die symboliek wordt ook gebruikt door IS als een gebaar van overwinning . Zou NVA …..ik durf er niet aan denken !

  • De waarheid heeft zijn rechten, RenĂ©: de V van Vooruitgang en Verandering en nadien de Helfie als symbool van het handje open houden

Reacties zijn gesloten.