De klimaatbusiness en hun acolieten

Afbeeldingsresultaat voor climate big business

ZOIETS ONDERZOEKT PANO NIET
Voor een partij als Groen zou het toch een geweldige stunt zijn als men het zover zou kunnen krijgen dat een paar maanden voor de verkiezingen duizenden schoolkinderen elke week zouden spijbelen en betogen voor het klimaat. Het verkiezingsthema bij uitstek van Groen. Een campagne die Groen geen geld zou kosten, want de belastingbetaler betaalt de politie om ter plaatse alles in goede banen te leiden.
Om zoiets te kunnen bewerkstelligen zou Groen contact kunnen opnemen met een adviesbureau, zoals NESMA CONSULTING, een adviesbureau dat in het verleden nogal wat zaken voor Groen heeft gedaan. Zo een bureau is immers best geplaatst om een groots basisidee uit te werken en de nodige vorm te geven. De grote baas van Nesma Consulting is een zekere Katrien Van Der Heyden. Een naam die misschien niet meteen iets zegt, maar die Katrien heeft toevallig een dochter en die heet Anuna De Wever. Wil het toch wel lukken dat het net die Anuna is die de initiatiefneemster was om oproepen te plaatsen om schoolgenoten aan te moedigen om te spijbelen.

Ter info een korte oplijsting van de vakanties van Anuna De Wever, klimaatactiviste, in de afgelopen 14 maanden.
10 maart 2018 New York,
april 2018 Azoren,
15 april 2018 Plage d’Ambleteuse in Frankrijk,
2 mei 2018 Cap Gris-Nez,
11 juli 2018 Essaouira Marokko,
20 juli 2018 Schlitters, Tirol,
22 juli 2018 Cortina d’Ampezzo, Italië,
12 augustus 2018 Lac de Monteynard, Avignonet,
31 aug 2018 Rotterdam.

Van een ecologische voetafdruk gesproken !!

Iets zegt me dat het gezin van Anuna De Wever de groene factuur wel zal kunnen ophoesten, in tegenstelling tot zovele anderen.
Het moet zijn dat het lekker schuift voor de mama van Anuna, speeches schrijven voor #Groen.
Zonde dat de media slechtst 1 kant van het verhaal brengt, maar goed, het zij zo.

Ik vernam uit een onverdachte bron, 100 % betrouwbaar van iemand die ik zeer goed ken die bevriend is met de vader van een dochter die in de klas van Anuna zit. Het is nog erger gesteld in dat atheneum van Kontich dan wat ‘ t Pallietereke deze week geschreven heeft . Die Anuna krijgt haar punten, zomaar, ze moet geen enkele taak meer doen. De lessen in haar klas verlopen chaotisch, de directeur durft niet ingrijpen want de moeder van Anuna sponsort diverse zaken in het Atheneum. De leugen heerst, de moeder van Anuna en haar moeder schreeuwen van de daken dat ze niet op sponsoring uit zijn maar ze hebben al voor ongeveer 33.000 euro aan sponsorgeld. Begin mei wordt een bus ingelegd naar Berlijn. Anuna en co gaan met de Duitse Groenen spreken.

Groeten,
Hugo Portier

Nvdr: Sponsoring: ” Reclame en sponsoring door derden zijn na overleg met de schoolraad toegestaan binnen onze school, voor zover ze niet onverenigbaar zijn met de onderwijskundige en pedagogische taken en doelstellingen van de school en voor zover ze de geloofwaardigheid, betrouwbaarheid, objectiviteit en onafhankelijkheid van onze school niet schaden.” …. Tja…

In het schoolreglement werden deze mogelijkheden opgevoerd van door de school goedgekeurde afwezigheden.

4 gedachten over “De klimaatbusiness en hun acolieten

  1. Gewoon voor de volledigheid..
    Reactie van Katrien Van der Heyden op haar Facebookpagina:
    “Als moeder van Anuna voel ik me genoodzaakt om ontsteld te reageren op de aantijgingen dat mijn bedrijf achter de schermen betaald zou worden of wat dan ook te maken zou hebben met de politieke partij Groen. Dit is volledig onwaar. Mijn bedrijf, Nesma Consulting, een éénvrouwszaak, werkt rond gender, diversiteit en gelijke kansen. Ik geef opleidingen gender mainstreaming aan privé bedrijven en overheden, gaande van Europees niveau tot lokaal niveau. Als gender expert moet en wil ik me uitdrukkelijk en totaal a-politiek opstellen.

    Ik ben wel een heel trotse mama. Ik zet me al vele jaren in om mijn drie dochters op te voeden tot sterke, sociale, beleefde, intelligente en geëngageerde burgers. Ik vind het prima dat Anuna samen met Kyra, een aantal vrienden en de duizenden jongeren op een positieve manier wil vechten voor een beter klimaat. Ze voeren hun actie verbeten, maar constructief en reiken de hand naar alle politici om samen te werken aan een oplossing voor het klimaatprobleem. Ze weigeren mee te gaan in welke negatieve sfeer van haat en leugens dan ook. Zij willen iedereen met een hoopvolle boodschap mobiliseren. Het is bijzonder knap waartoe 2 jonge sterke vrouwen in staat zijn. Dat is hun verdienste en van niemand anders.”

  2. Toch beter ook eens kijken naar het beroep van haar vader, die directeur is van de Antwerpse vastgoedmaatschappij waar hij de nadruk legt op de ‘urban’ society, iedereen in een appartement, zo klein mogelijk, De rest mag niet meer (vrijstaande woningen). Tevens is hij zeer goed bevriend met de Vlaamse bouwmeester en zijn Roemeense gazelle, ook promotors van de appartementen. Zie ook Roemenië in het verleden.

Reacties zijn gesloten.