4 gedachten over “De-Guchtige wraak

  1. Voor de rest ook geen paniek, volgens mijnheer De Klucht is er voor de getroffen ondernemers een reservefonds van 400 mio euro indien zij hun waar niet kwijtraken. De Klucht schijnt ook hier weer te vergeten dat gaat om belastinggelden, en daar hebben de getroffen ondernemers aan mee betaald. De “logica” volgens Open VLD en De Klucht.

  2. Volgens de vakantieganger deklucht zal het Rusland zuur gaan opbreken want van een blokkade wil deklucht niet weten?
    Die EU troep is nu Europa aan het vernietigen en van verveling gaan ze wat dreigen, ik zie Poetin nu niet dadelijk naar het toilet lopen a.g.v. darmkrampen maar wel om te braken van de zever van die kluns uit Berlare.
    Mensen laten we massaal eisen dat het EU circus gesloopt wordt want het wordt dramatisch door die achterlijken het is een troep nooit verkozen uitgerangeerde dementerende idioten die zich liggen te verrijken door ons in de armoede te drammen, deze misdaad mag niet verder rotzooien met ons te beschadigen en een oorlog op ons los te laten waar wij geen boodschap aan hebben, ze zouden beter alert zijn voor die zwarte moslim in dat witte huis want moslims zijn een bedreiging voor vrijheid, veiligheid en leefbaarheid.

  3. Grote geesten in Amerika en de EU. Een boycot tussen koper en verkoper, tot nut van wie?

Reacties zijn gesloten.