“De grootse financiële ramp uit de belgische geschiedenis”

Aandeelhoudersactivist Erik Geenen maakt zich boos over de herbenoeming van Jean-Paul Servais als topman van de financiële toezichthouder FSMA.

‘Belgische burger wordt op afgrijselijke manier bedrogen’

Hij roerde zich in het dossier van de verkoop van Electrabel aan Suez en waarschuwde toen voor de toekomstige prijzen van elektriciteit. Hij heeft ook jarenlang geprocedeerd tegen de Nationale Bank, samen met andere kleine beleggers. “De Belgische burger wordt op een afgrijselijke manier bedrogen door de Nationale Bank en dit al decennia lang”, zo vertelt hij daarover in Z-Talk Goossens.  Te bekijken bij Golfbrekers of morgen op Z-Talk om 11.00 uur.

Hij maakt zich in de uitzending boos over de herbenoeming van Jean-Paul Servais als topman van de financiële toezichthouder FSMA. “Er zijn geen woorden voor. Dat is iemand die zeer grote fouten gemaakt heeft in de aanloop naar de crisis en in de afwikkeling ervan. Het is de poulain van Didier Reynders, die grote cadeaus heeft gegeven aan Frankrijk. Want terwijl de rommel en problemen van Dexia voor 90 procent uit Frankrijk kwamen, heeft de Belgische staat een deal gesloten waarbij wij meer dan de helft van de schade gaan betalen. Niet moeilijk te begrijpen dus dat Didier Reynders is opgenomen in het Légion d’honneur, de hoogste en belangrijkste onderscheiding van de Franse staat.”
Véronique Goossens

 

10 gedachten over ““De grootse financiële ramp uit de belgische geschiedenis”

 1. Met zo’n klak op verliest ge natuurlijk al direct een hoop geloofwaardigheid en sérieux…

 2. Als dank voor de bewezen diensten voor de verkoop van Electrabel aan Suez werd onlangs de schoonzoon van Bert Bibber, prins Lorenz, opgenomen in de beheerraad van Suez, en dit na het buitenwerken van de meeste Belgen, op 2 na. Hij kan deze supplementen altijd gebruiken om de roofkas van de familie Seksen-Coburg bij de spekken.

 3. Ik wil er nog niet dood mee gezien worden, en al helemaal niet in combinatie met een maatpak met das tijdens een tv-interview op een zakenzender over iets heel serieus.

  • Ongelooflijk dat u met dergelijke onargumenten de geloofwaardigheid van dhr.Geenen onderuit tracht te halen.
   Ik daag u uit om dit aan de hand van serieuze argumenten te doen.
   Wedden dat je er niks van bakt!!

 4. ‘De banken hebben al het geld van hun klanten vergokt, maar de overheid heeft nieuw geld gedrukt om dat te compenseren. Hierdoor zal hyperinflatie ontstaan die tot broodprijzen van 12000 euro zullen leiden.’ Aldus een mediageile NVA politieker/arbeider die tot z’n 18e op de schoolbanken heeft gezeten.

  • Raymond

   Zoals ik had voorspeld, bak je er werkelijk niets van.
   Het enige wat je doet is één stukje van 2 regels herhalen, in een poging om hemzelf(en niet zijn standpunt)onderuit te halen.
   Blijkbaar ben je iemand die dhr.Geenen persoonlijk kent en die langer dan tot 18 jaar op de schoolbanken hebt gezeten!!
   Het feit dat je niet op de bal maar op de man speelt toont aan dat je een rancuneus persoon bent die bovendien niet in staat blijkt om een eerlijke discussie aan te gaan.
   Blijkbaar hebben de schoolbanken je geen goed gedaan.

Reacties zijn gesloten.