De geheime campagne van Vrhfstdt

verhofstadtSuperman

Studio Rony

Tijdens de aanloop naar de verkiezingen doen de politiekers hun best om met een in het oog vallende campagne in beeld te komen.  Zo worden er allerlei onmisbare attributen uitgedeeld, worden er vliegertjes opgelaten, verlaten de ideeën hun middelpuntvliegende kracht, zien de politiekers ons allemaal even graag, krijgen we pollekes en schouderklopjes, tonen ze begrip, beloven ze de maan en de sterren en staan ze in hun beste pak, met een obligate glimlach vastgeroest op hun gezicht te pronken.

Niet Vrhfstdt.  Deze hyperkinetische, molenwiekende man, met Tourette-tics en een charisma die slechts door deze van een Zwarte Mamba geëvenaard wordt, heeft een eigen kijk op een verkiezingscampagne.  Een selectieve campagne, bestemd voor zijn vriendjes.  Hij moet immers eerst nog slag leveren tegen een blauwe EU-collega, Olli Rehn.  Lees er hier meer over (met video).

Pas nadat hij zegerijk tot mogelijke opvolger-imperator van de ALDE-groep benoemd wordt, kan hij voluit gaan en mogen wij – normale stervelingen – zijn campagne volgen (… en steunen) voor het hoogste ambt na de troon.

Wes Hardin

6 gedachten over “De geheime campagne van Vrhfstdt

  1. Vrhfstdt of Rehn maken geen schijn van kans om Barosso op te volgen. Hun fractie krijgt enorme klappen, en het is normaal de leider van de grootste fractie die recht heeft op de job.

  2. Ik kan geen plezier vinden in wat Studio Ronny heeft gedaan om De Heer Verhofstad zo belachelijk te maken in die verschrikkelijke karikatuur. Ons Moeke heeft altijd gezegd dat ge niet moogt lachen met mensen die een fysieke of geestelijke handicap hebben !

  3. Die huichelaar staat gebrandmerkt als lafaard en verrader, in een woord: vuiligheid.

  4. Hoe is het mogelijk zo een staatsman te beledigen hij die enkel aan zijn land en volk dacht

Reacties zijn gesloten.