De Gaulle: koele minnaar van de EU

Als gevolg van de welvaartsvernietigende euro eenheidsmunt en de ongecontroleerde massa-immigratie  beginnen steeds meer mensen te twijfelen aan het EU-walhalla.
In het Europese parlement zijn van de acht fracties inmiddels twee (ENF en EVDD) tegenstander van de EU-superstaat en voorstander van een Europa van vrije natiestaten. Samen vertegenwoordigen ze ongeveer een kwart tot een derde van het Europese electoraat en dat percentage lijkt te groeien. Hun ideeën over Europa lijken nauw aan te sluiten bij een illustere voorganger die bijna in de vergetelheid was geraakt: de Franse president (1958 – 1968) Charles de Gaulle.

En dan heeft hij de hyperkinetische Vrhfstdt nog niet bezig gezien…die natiestaten wil afschaffen… zogezegd om vrede en veiligheid te bewaren!  We ondervinden dagelijks in welke miserie de leiding van de EUSSR ons gebracht heeft.

 

5 gedachten over “De Gaulle: koele minnaar van de EU

  1. Deze beelden zou je eens moeten zien, krijgen we niet te zien bij “onze ” media
    Links tuig dat tegen het politiegeweld in Parijs protesteert.
    Dit past niet in de leefwereld van Björn Soenens wat de Mensen niet te zien krijgen is volgens deze Björn Soenens niet gebeurd simpel he’ nieuws brengen hoe jezelf de Wereld wil omarmen.
    http://www.liveleak.com/view?i=e40_1463604421

Reacties zijn gesloten.