2 gedachten over “Obama waarschuwt Rusland…

 1. We mogen Rusland niet onderschatten maar !!!
  Enkele bemerkingen :
  1.Het westen (zonder de VSA) stelt militair niets meer voor, ingevolge de afbouw van de strijdkrachten, met het oog op het innen van het “vredesdividend”(sic).
  In de jaren 30 hadden we de politiek van het gebroken geweer. In mei 40 zagen we het fiasco.
  2.De EUSSR is economisch en financiëel geweldig verzwakt, door opzettelijk uitgelokte crisissen door de “banksters”. We leven op de “poef” met uit het niets gemaakt geld, en verzuipen in de schuldbergen!! Dit alles om de “sociale verzorgingsstaat” in leven te houden.(en stemmen te kunnen kopen). Dit gaat dan gepaard met een wurgende fiscale en parafiscale druk, gedragen door een minderheid.
  3.De bevolkingen van de EUSSR zijn, na jarenlange ondermijning via het cultureel marxisme verblind door : materialisme, hedonisme, relativisme en nihilisme. De ruggengraat is gebroken. Alleen de luiheid en lafheid primeren.
  4.De EUSSR is bovendien ook nog ondermijnd via de vreemdelingeninvasies die ook tot in het staatsbestel zijn doorgedrongen en er fungeren als Paard van Troje en de 5de colonne.
  Alleen op basis van deze beperkte opsomming, trekt men niet ten oorlog, en zeker niet tegen Rusland.
  Voor de geïnteresseerden 2 bruggetjes :
  http://www.zerohedge.com/news/2016-05-18/nato-announces-war-policy-against-russia
  http://www.zerohedge.com/news/2016-05-18/british-general-says-nuclear-war-russia-2017-entirely-plausible
  met citaat :
  “With tensions between Russia and the West at post-cold war highs, a former NATO deputy military chief is now saying that a nuclear war with Russia over the Baltic nations in 2017 is “entirely plausible” according to RT.” (einde citaat).
  De oorlogstrommels worden dus volop geroffeld.
  Er is natuurlijk de rol van Rusland in Syrië, waarvoor dan een front geopend werd in de voortuin van Putin.
  Een belangrijker verklaring kan ook gevonden worden in de internationale financiële toestand, waar het Ponzi systeem op instorten staat.
  Een bron over de essentie van de zaak
  :http://www.zerohedge.com/news/2016-05-07/russia-china-its-accept-american-hegemony-or-go-war
  met citaat :
  “My prediction is that Russia and China will soon be confronted with an unwelcome decision: accept American hegemony or go to war.”(=einde citaat).
  Nog een bron met een verwijzing naar WO II:
  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-26/japans-finance-minister-accidentally-reveals-how-it-all-ends-war
  While this all started with a currency “war,” it seems – according to a stunningly candid transcript of Japan’s finance minister’s conversation with none other than Paul Krugman – that the real endgame here is actual war. Aso remarked that “a similar [deflationary mindset] had occurred in the US in the 1930s. What solved the question? War! Because World War II had occurred during the 1940s and that became the solution for the United States. [We] have to switch [the Japanese] mindset… we are looking for the trigger.”(=einde citaat).
  Zoals in WO I als in WO II zal Europa dan eens te meer het slagveld.

 2. @ Lovenaar,

  ‘de bevolking is verblind door materialisme …luiheid en lafheid primeren.’ Ik zou er nog verveling aan toevoegen. Gezien de hoeveelheid toeristische valkuilen die aan mij gericht zijn om me uit mijn dagelijkse bezigheden te halen, moeten ze er in de toeristische branche van overtuigd zijn dat ik me dood verveel.

  Ik kom door hen alleen tot de conclusie dat het nomadenleven, dat op de onderste trap van de civilisatie staat, terug gevonden wordt in het algemeen geworden toeristenleven.
  Het eerste was/is uit noodzaak, het tweede is veroorzaakt door verveling.

Reacties zijn gesloten.