De Frut heeft begrip

Looking out of the house's back window reveals the next-door neighbours seem to be VERY religious. Their garden is adorned with crucifixes and images of Jesus and MaryDe GVA nam wereldnieuws over van de Daily Mail betr. een “gezellig huis dat aan een schappelijke prijs te koop staat in het Ierse County Cork”.  Een huis dat niet verkocht geraakt, want “als je de tuin van de buren ziet begrijp je waarom”.

Wij dachten even dat er een illegale activiteit uit de misdaadwereld of – God Behoede – uit de Zandbaklanden aan de gang was. Nietes.  Blijkt dat buurmans tuin kinderen en volwassenen “een flinke schrik aanjaagt” met… kruisen en afbeeldingen van Christus en O.L. Vrouw.

De Frut heeft daar begrip voor.  Voor de schrik.  Voor de weigerachtigheid der potentiële kopers.  Dat er in onze westerse steden mensen van de weg gemaaid worden door moslim fanatici valt hierbij totaal in het niets.

Als we het goed begrepen hebben, zal er in de toekomst niemand in Ierland nog een kerk of klooster als buurman willen hebben.  Als we geen paal en perk stellen aan de islamimport schuilt van die kant sowieso geen gevaar meer: http://www.islaminireland.com/services/mosques-and-prayer-rooms/

Huis staat te koop voor schappelijke prijs, maar niemand wil het kopen. Als je de tuin van de buren ziet, begrijp je waarom

7 gedachten over “De Frut heeft begrip

 1. Ik kan die mensen begrijpen, een tuin vol met kruisbeelden,Maria beelden enz. Mocht er een moskee in staan dan zouden ze zeker geen probleem mee hebben, want iedereen weet dat de islam de godsdienst van de vrede en van de liefde is.

 2. De Frut is natuurlijk in handen van de rode logebroeders van het nabije Hasselt. Deze mannen en vrouwen (zoals de gewezen zwemmer Alles Voor Niets, Klaas van Agusta, Griet Tieten, ….) zijn nogal allergisch voor christelijke symbolen. Het mag ook wel gezegd worden dat de Frut nu niet de meest gelezen krant is, om het eufimistisch uit te drukken. Het is een meevaller dat de meeste openbare bibliotheken in Vlaanderen iedere dag een exemplaar aanschaffen. Dit is natuurlijk ook het geval en meevaller voor de andere weinig gelezen kranten in Vlaanderen. Deze worden dan wel iedere dag voorgelezen op de VRT, onder het mom van vrijheid van meningsuiting.

 3. Als je de link naar de Frut volgt zie je de voorgevel van het huis dat te koop staat, vol met schotelantennes. Schotelantennes geven, met een hoge graad van waarschijnlijkheid, aan dat er moslims wonen.
  Ook weet iedereen dat kruis- en Mariabeelden veel gevaarlijker zijn dan kalashnikovs en bommengordels.

  Nu iets anders.
  De Lijn zoek buschauffeurs, van de laatste 134 kandidaten slaagden er slechts 4. Daarom besloot de lijn de reken- en taalproeven af te schaffen.
  Indien Golfbrekers meer allochtonenreacties wil aantrekken, zal het rekensommetje hieronder moeten verdwijnen.
  http://www.hln.be/hln/nl/2021/Hoe-moet-ik-solliciteren/article/detail/3236230/2017/08/18/Buschauffeurs-van-De-Lijn-moeten-niet-meer-kunnen-rekenen.dhtml

 4. Je bent van alle problemen af als je je onderwerpt aan de zeven Noachidische wetten.
  De Tora bevat een wet voor niet-joden, want ze erkent slechts één onderscheid joods versus niet-joods.
  Als jood ben je onderworpen aan de voorschriften van de Tora. Als niet jood aan de zeven Noachidische wetten. En vermits die verbieden om Maria beelden of kruisen in je tuin te plaatsen (afgoderij) is de zaak opgelost.

  Als niet-joden zich houden aan deze wetten kunnen ze als dienaars van joden in de hemel komen. Een heerlijk vooruitzicht toch?

Reacties zijn gesloten.