De EUSSR trekt de strop verder toe

Naar één asiel-eenheidsworst in heel de EU

“Harmoniseren” noemt de EU-Commissie het afnemen van nationale bevoegdheden i.v.m. immigratie.  Elke lidstaat dezelfde regels, dezelfde voorwaarden.  En dat zal zich niet richten naar de lidstaat met de minst aantrekkelijke asielprocedure.   Minst aantrekkelijk voor de landverhuizers.

Integendeel. De Commissie stelde ook een permanent systeem voor de hervestiging van vluchtelingen uit derde landen voor. Elke lidstaat zou jaarlijks moeten aangeven hoeveel vluchtelingen het wil hervestigen uit conflictgebieden.  Wil.  En als een lidstaat niet wil, dan wordt er gedreigd en onbetaalbare boetes opgelegd.

Lees meer…

Luister naar de bekendmaking van de EU-commissaris voor geplande invasies en neem vooral nota van dat wat hij tussen de lijntjes mededeelt.

1 gedachte op “De EUSSR trekt de strop verder toe

  1. Niet alleen Belgie maar ook andere Euro-landen zijn conflict-gebieden geworden dank zij die paljassen van de EU …Zaventem …Parijs…. Nice …andere Eu-steden zullen volgen . Ook dank zij onze zogezegde democratie .Ik moest even de wekbrauwen fronsen toen Reynders de staatsgreep in Turkije veroordeelde , want die verheven dictator was democratisch gekozen ….en VB dan , de democratisch gekozen , mestkevers , voorwerp van spot en minachting . Maar alles zal beteren , ooit zullen wij voor onze kinderen en kleinkinderen terug een veilig en aangenaam leven kunnen opbouwen ….als den duivel dood is …maar hij is nog niet eens “ziek”

Reacties zijn gesloten.