De EUSSR is tegen integratie: taaltest verboden

EUSSRDe EUSSR  is tegen integratie: taaltest verboden

De EU-Commissie heeft Duitsland op het matje geroepen wegens de taaltest die geëist wordt bij gezinshereniging van een verrijker die zich in het land neergelaten heeft.  Er wordt een procedure opgestart, want volgens de EU-bollebozen handelt Duitsland tégen een EU-richtlijn betreffende de gezinshereniging.
Duitsland mag het komen uitleggen.  De Commissie vindt dat de wetten van het EU-rijk geschonden worden, want een slechte taaltest kan ertoe leiden dat de ongeduldig wachtende wederhelft en kroost niet mee mag profiteren van de Duitse sociale voorzieningen.
Duitsland vindt dat het niets fout doet, want in een andere richtlijn staat duidelijk dat bij een voorgenomen immigratie integratiemaatregelen moeten genomen worden.  Tot op heden moeten alle personen uit ontwikkelingslanden, Rusland, Kosovo en Turkije kunnen aantonen dat ze de basistaal Duits beheersen.  EU-burgers moeten niets bewijzen; zij krijgen vrije toegang.
Het zijn het vooral de verrijkers uit Bangladesh (54%) en uit Turkije (53%) die het vereiste minimumresultaat niet halen.
Het is de Linkse fractie in de Bundestag (fed. parlement) die de kat de bel aanbond.  Woordvoerster van de Linke, Sevim Dagdalen, eiste de afschaffing van de taaltest, want: “Achter deze testresultaten steekt een onmeetbaar leed, doordat de falende gezinsleden gescheiden moeten leven van de mensen waarvan ze houden.”
Hoe noemt men dat?  Een mes in de rug krijgen?  Volksverraders?  Vul maar aan.

Ter illustratie een filmpje over de multiculturele verrijking in Neukölln, het verloren district van Berlijn, waar Duits een vreemde taal is, waar zelfs de derde generatie migratiekinderen nog geen fatsoenlijk Duits kent, waar kinderen denken dat het normaal is dat ze nooit zullen gaan werken, dat het heel gewoon is dat ze door de staat onderhouden worden, waar van integratie geen sprake is.

Floriaan Terbeke

1 gedachte op “De EUSSR is tegen integratie: taaltest verboden

  1. Lang geleden toen de dieren nog spraken en toen “ziekenkas” het succesnummer van de Strangers , nog toegelaten was ,om dat lied met volle borst mee te zingen , zonder te worden uitgescholden voor vuile rechtse onverdraagzame racist , las ik een artikeltje dat mij altijd, is bijgebleven ! Het ging over een imam uit het Brusselse (ge weet wel , die vroegere deelgemeente van Vlaanderen) Hij maakte duidelijk aan iedereen die het horen wilde ” Nu zijn we slaven , later zullen wij meesters zijn ! Inderdaad die vent gaat nog gelijk krijgen .Als ooit de socialisten groen uitslagen van schuldgevoelens voor wat zij ons allemaal hebben aangedaan zal het veeeel te laaat zijn en lopen wij rond met een verwarde baard om ons leven te redden

Reacties zijn gesloten.