6 gedachten over “De EUro-splijtzwam

 1. Volgens de linkse Spiegel, dus eigenlijk de regeringskrant, is de Grexit nabij.

  • Volgens meerdere bronnen. Heel het Paasweekeinde. Geen toeval dat er met Rusland geflirt wordt.

 2. Over de Grexit en waarmee dit zal gepaard gaan , zie bruggetje :
  http://kingworldnews.com/man-who-first-predicted-greek-bank-deposits-would-be-stolen-makes-second-frightening-prediction/
  Voor de rest is de EUSSR een België in het groot waar het zuiden leeft op de kosten van het noorden, en waarbij Vlaanderen dan tweemaal wordt geplunderd : eerst door de belgische bezetter en vervolgens door de EUSSR bezetter.
  Over de rol van Merkel (IM Erika) zijn er in Duitsland die er anders over denken.
  http://krisenfrei.de/verraet-frau-merkel-die-eu-wird-die-eu-zur-us-kolonie/
  Over haar rol bij de vreemdelingeninvasies :
  http://lupocattivoblog.com/2013/10/25/das-ist-kein-multikulti-das-ist-betrug-und-verrat-am-deutschen-volk/
  De kers op de taart is dan haar uitspraak over de islam :
  http://www.zeit.de/politik/deutschland/2015-01/angela-merkel-islam-deutschland-wulff
  Merkel verraadt dus de belangen van het echte Duitse volk, en dient buitenlandse financiële en occulte machten, waarbij ze dan op alle mogelijke manieren oorlog voert tegen het eigen volk.
  Waar zien we dit nog???
  Als men daar dan in het zuiden toch ten strijde wil trekken, dan kunnen ze zich beter richten tegen de echte vijand, en dat zijn de banksters en occulte mafia’s achter de NWO.
  Het zijn trouwens dezelfden tot wie de Grieken zich moeten richten voor de oorlogsschade. Het zijn immers ook diezelfden die het nazi regime op poten hebben gezet en gefinancierd.(idem voor het bolsjewisme).
  Voor het overige moeten we ons hier evenmin illusies over hoe de financiële crisis(die bewust werd georganiseerd) zal aflopen.
  Achter de schermen wordt gewerkt aan een nieuw systeem :
  http://www.activistpost.com/2015/04/a-global-financial-reset-is-coming-deal.html
  Als we dan naar een nieuw muntsysteem gaan, loert er een “nieuwe operatie Gutt” achter de hoek. De 250 miljard euro op de spaarboekjes (van vooral Vlamingen) zijn immers een nachtmerrie … voor het crimineel corrupte belgisch systeem.
  Men is dus verwittigd. De “reset”‘sic) zal immers bij nacht en ontij uitgevoerd worden.

 3. En nu dat Griekenland aangekondigd heeft zijn schulden punctueel en in zijn geheel te betalen aan IWF. Ook alle andere schuldeisers zullen bediend worden. Dat vind ik zeer lovenswaardig. Ik kan alleen niet natrekken vanwaar het geld komt. Misschien helpt Goldman Sachs, die hebben als eens geholpen om Griekenland met geraffineerde trucs in de EU te loodsen. Misschien zeg ik, want Goldman Sachs is geen weldadigheidinstelling, maar een syndicaat dat pas actief wordt als er treffelijke woekerwinsten kunnen gerealiseerd worden.

 4. Mensen wees ervan overtuigd dat we met Führer Merkel nog niet aan het einde van ons latijn zijn ik denk eerder aan het begin van nog veeeeeeeel ellende en armoede want dat schepsel is voor geen mm te vertrouwen..

Reacties zijn gesloten.