DDR 2022

Een andere mening mag je hebben zolang je die achter je kiezen houdt. Da’s alvast iets waarvoor de nieuwe binnenministerin van de groen-rode Duitse regering, Nancy Faeser, zich wil inzetten.

Telegram is haar een doorn in het oog. Anders dan de Amerikaanse “sociale” media Facebook en WhatsApp, die “His Master’s Voice” in Washington, de EU, Soros & consoorten volgen, is Telegram (nog) onafhankelijk.

Vandaar dat steeds meer gebruikers overschakelen op Telegram. En daar moet een rem, of beter een “Endlösung”, op volgen.

Zoals gewoonlijk wordt als reden “niet verwijderde oproepen voor geweld en opruiende taal” aangevoerd. Als eerste stap in de censuurrichting verlangt Frau Feldwebelin Faeser dat Google en Apple de Telegram-App uit hun App-winkel verwijderen… want daar was Telegram in januari 2021 met meer dan 36 miljoen downloads wereldwijd de meest geladen app. En bovendien wil ze dat de EU – je hebt ten slotte daar niet voor niets een Duitse EU-bazin – dat de EU in Dubai, waar Telegram gevestigd is, druk uitoefent.

Als als deze vriendelijke richtingaanwijzers niet helpen, dan overweegt Faeser een complete uitschakeling van alle Telegramdiensten in het post-Merkelland. Waarschijnlijk heeft ze de gebruiksaanwijzing voor een vergeetputverblijf gekopieerd van landen die niet tot de zelfverklaarde “democratische” landen behoren. Eén probleem: de EUropese gewetensrechtbank die zich vooral bezig houdt met multi-gepigmenteerde menschenrechten, heeft soortgelijke censuur van internetdiensten, die zonder onderscheid alle inhoud treffen, vergeleken met het verbod van een krant of een TV-zender en bijgevolg een inbreuk tegen de grondwet verklaard.

Faeser krijgt stilaan zeer onaangename trekjes: zo wil ze ook het recht op betoging afschaffen… vrijheid van meningsuiting… hoe schrijf je dat alweer in het Duits???

Zur Zeit

1 gedachte op “DDR 2022

 1. Het voormelde illustreert inderdaad dat Duitsland omgevormd is geworden tot een nieuwe DDR dictatuur met een Stasi terreur. IM Erika Merkel van de Stasi heeft hier baanbrekend werk verricht.
  Zoals in alle communistische dictaturen wordt er oorlog gevoerd tegen de politieke vijanden en de boodschappers met de gevaarlijke waarheden, beiden staan immers in het verzet tegen de NWO dictatuur, waarachter de 2 Olifanten in de kamer schuil gaan. Deze linkse terreur wordt dan gevoerd onder de dekmantel van de strijd tegen het rechtsextremisme, racisme, fascisme, nazisme ….e.a.!! Hiervoor worden dan miljarden euro’s verspild.

  Zoals reeds meermaals vermeld , worden 3 wapens ingezet :
  – Het Coudenhove Kalergi plan om het land te overstromen met invasies,
  – Agenda 21 -30 om de energievoorziening te saboteren, samen met de voedselbevoorrading, en terzelfder tijd dient ook de industrie vernietigd te worden,
  – Covid 19(84) waar er een psychologische & biologische en een economische oorlog wordt gevoerd, vooral dan tegen de middenstand en de middenklasse.

  Ondertussen wordt de rode loper uitgerold voor alles wat crimineel – illegaal – corrupt – decadent en parasitair is, cfr. het motto : “ soort zoekt soort, en soort verdedigt soort”.

  De sociale media, die door het verzet worden aangewend, zijn dan ook de doorn in het oog van dit DDR terreurregime. Vandaar de pogingen om deze sociale media te controleren, dan wel plat te leggen.
  De vindingrijkheid kent hier dan ook geen grenzen bij het aanwenden van alle wettelijke dan wel onwettelijke middelen.

  Wat we nu zien in Duitsland is nog maar een begin.

  We moeten echter niet naar Duitsland gaan. Ook in België zijn er al aanwijzingen. Ik verwijs hier naar het mailverkeernetwerk van Proximus waarmee er al maanden problemen zijn.
  Een bron :
  https://allestoringen.be/storing/proximus/

  Ik verwijs hier naar de vernietigende commentaren.
  2 zaken zijn hier vooral treffend :
  -Op de kaart in de voormelde brug met de plaatsen die getroffen zijn, is het opvallend dat deze plaatsen vooral in Vlaanderen gelegen zijn, alsof het probleem stopt aan de taalgrens, bizar !!!
  – Dit reeds weken aanslepend probleem wordt volledig doodgezwegen in de pocopers, daar waar anders het minste probleem wordt opgerakeld en opgeblazen, hier heerst echter een doodse stilte, toeval ??

  Opvallend is opnieuw dat we in dit domein ook het WEF van Schwab tegenkomen :
  https://ncfacanada.org/world-economic-forum-wef-warns-of-cyberattack-that-will-collapse-the-existing-financial-system/

  en waarvoor dit moet dienen blijkt uit het volgende citaat uit de brug :
  “A report published last year by the WEF-Carnegie Cyber Policy Initiative calls for the merging of Wall Street banks, their regulators and intelligence agencies as necessary to confront an allegedly imminent cyber attack that will collapse the existing financial system. “ (=einde citaat).

  Het voormelde doel past dan ook perfect in de plannen van de NWO.
  Achter de censuur plannen van de EUSSR en de respectievelijke regeringen, m.b.t. tot de sociale media, gaat dan ook heel wat meer schuil.
  Deze sociale media vormen immers een gevaar voor de invoering van deze communistische NWO. Een communistisch systeem, dat gebaseerd is op leugens en bedrog, verdraagt immers niet de waarheid, die dan moet verbannen worden, op alle mogelijke manieren, hierbij dan gebruik makende van het NWO motto : “problem – reaction – solution”.

Reacties zijn gesloten.