Coronasprokkels

Het virus kan zich 1,5m verplaatsen, 1,6m kan niet.
Het kan overleven op alle oppervlakken, behalve op dozen van bol.com en Zalando.
Het virus leeft niet in de AH, Jumbo, Lidl, Aldi, Gamma, Action of eender welke andere supermarkt. Het is alleen maar dodelijk in café’s, restaurants of bij kleine zelfstandigen.
Het kan niet overleven op voedsel, zolang het voedsel maar take away is.
Ook een frietje halen is absoluut perfect veilig maar durf geen biertje of wijntje in een café of restaurant te gaan drinken want dat is niet goed voor onze specialisten hun avondlijke curve-show.
Haal je pintje dus beter in een nachtwinkel waar op 2 vierkante meter 10 man in staan, want dat levert geen bestemmingsgevaar op. Bij het viskraam op de markt mag je op straffe van sluiting van het kraam geen kibbeling in je mond steken; het ijskarretje daarentegen rijdt overuren en verkoopt vlot op straat bij elke stopplaats aan zo’n 10 à 20 wachtende klanten ijsjes in alle kleuren en smaken. Of die pas thuis hun brij opslurpen? Als je een familie bent van 12 personen mag je rustig samen in de tuin eten. Maar als student samenwonend in een studentenflat waar je keuken, tafel, badkamer en nog veel meer deelt, is dat samen buiten zitten en iets eten verboden…

1 gedachte op “Coronasprokkels

  1. Dit is feitelijk “big brother” in praktijk. Er wordt nu getest hoever en hoelang de bevolking dit zal aanvaarden. Betogingen tegen de lock down worden met groot opbod van politie aangepakt ( zie Duitsland). Men verkracht hier onze grondwet en de fameuze ‘rechten van de mens’….

Reacties zijn gesloten.