Cordon sanitaire nu ook in Nederland

Cordon sanitaire nu ook in Nederland

Inside bron: Geheime deal uitsluiting PVV Den Haag, maand voor verkiezingen

7 april, 2014 om 17:00
Vandaag werd bekend dat de PVV wordt uitgesloten van de onderhandeling voor het college in Den Haag.
Kijken we naar de uitslag van de verkiezingen, (PDF) dan is dat best vreemd. D66 werd in Den Haag de winnaar en wil verder met de PvdA. Die werd in Den Haag de derde partij. Samen hebben ze 28% van de stemmen. Het wordt dus nog een heidense klus om eruit te komen met andere, kleinere partijen. De VVD haalde 9,5 % maar dan zitten ze met drie partijen nog maar op 37,5 %. Zelfs met de Haagse Stadspartij (11,1%) is er nog geen meerderheid. Het moeten dus vijf partijen worden.

Een college van vijf partijen!

Waarom al die moeite, waarom zo’n wangedrocht? Welnu, er is een cordon sanitaire. De PVV werd in Den Haag de tweede partij met 14%. Maar de PVV is al bij voorbaat stiekem uitgesloten.

Via een bron uit politiek Den Haag, die goed is ingevoerd, en in direct contact staat met een  topfiguur bij een van de grote partijen die nu de onderhandelingen gaat voeren voor het college, werd mij vandaag te kennen gegeven dat de uitsluiting van de PVV in Den Haag al door de andere partijen onderling geregeld was.

Al een maand voor de verkiezingen werd door enkele partijen in geheim overleg besloten: De PVV doet niet mee.

Dat is dus onze zogenaamde democratie.

Nvdr: Niks nieuws onder de zon.  Gebeurt hier al jààààren.

Bron: Joost Niemoller in De Nieuwe Realist

7 gedachten over “Cordon sanitaire nu ook in Nederland

 1. Vermoedelijk hebben ze groene Jos Geysels in dienst genomen . Zijn kennis en ervaring over democratie met al zijn maffia fratsen zijn onontbeerlijk voor het opsluiten van andersdenkenden zeker als die minder , minder ,minder willen en meer ,meer , meer rechtvaardigheid

 2. Ik heb het hier al vaker geschreven: Hollanders zijn een zeer links volk, en dat is, zoals alles, genetisch bepaald. Hun leidmotief is: zolang het mij niet stoort, doet iedereen wat hij wil. Al haalt Wilders 30 zetels, dan gaan er nog altijd 120 naar Links. Wat wil je daaraan doen?

  • Inderdaad HOLlander zij een links volk.
   Daarintegen zijn NEDERLANDERS van huis uit een nationalistisch volk
   wat door de linkse pers , media, en vuile rode politiek stevig onder een rooie deken wordt
   toegedekt gehouden, en de suggestie wordt gewekt ze in de minderheid zouden zijn.
   Het tegendeel is echter waar.
   Onder rood-wit-blauw broeit MEER dan men denkt.
   Let maar op.

 3. Zoals ik reeds eerder postte, ” er zal een enorm cordon worden aangelegd rond Vlaams Belang, PVV, FN, FPÖ in het EU parlement”. De “democraten” aller landen zijn in het apenland komen kijken hoe dat werkt.

 4. Oor 29 of 30 dae sal Suid-Afrika (en die internasionale wereld) ook weet waar ons land staan, nadat die verkiesing op 7 Mei se uitslag bekend geword het.
  President Jacob Zuma se ANC sal in alle waarskynlikheid weer wen, maar die die party se meerderheid sal kleiner wees as by die vorige verkiesings. Zuma kan selfs sy posisie as die land se president verloor. Nog nooit in die land se geskiedenis was daar al ‘n leier wat so korrup soos hy was nie. Hy het ‘n BUITENGEWOON voorliefde vir GELD en vir VROUE.
  Die ANC se grootste opposisieparty, die DA (Demokratiese Alliansie), het – weens flaters – groot verliese na links en na regs gely. Die tyd sal leer hoe groot die verliese gaan wees.
  Aan die party se linkerkant is daar die nuwe party van Julius Malema – EFF (Economic Freedom Front) – wat baie gevaarlik lyk en wat ‘n groot aanhang onder die jeug geniet. En dan is daar mev. Ramphele Mamphele se party – Agang – wat ook teen korrupsie veg, maar wat ‘n veel kleiner aanhang het.
  Aan die regterkant van die DA, is daar die Vryheidsfront Plus, en die Front Nasionaal, wat twee baie klein partytjies is, maar wat hopelik van die DA se Afrikaner-ondersteuners sal weg lok.
  Die blanke Afrikaanssprekende kiesers in Suid-Afrika se invloed krimp by die dag, en hulle verloor op haas elke terrein. Die komende verkiesing sal hopelik as ‘n barometer dien vir die strewe na onafhanklikheid. Met ander woorde, soos ‘n referendum. Diegene wat regs stem, ondersteun ‘n Afrikaner-republiek, terwyl die DA-ondersteuners teen onafhanklikheid gekant is.
  Dan is daar diegene wat die verkiesing gaan boikot, en wat wag op die VVK (Volksraadverkiesingskommissie) se verkiesing in September. Eers na September sal ons weet wie stem vir ‘n onafhanklike republiek, en wie wil liewer onder die Marxistiese swart regering staan.

 5. Ook NL wordt al jaren bestuurd door crapuul !
  minder, minder, minder is vervangen, na Deurne door: vaker, vaker, vaker !

 6. Erg voor ZA. Nu is hun economie ook al door Nigeria voorbijgestoken! Het ontaarde Westen heeft ervoor gezorgd dat apartheid werd afgeschaft, en vervolgens halen ze zoveel moslims naar hier die hier apartheid (of moslimsuperioriteit) willen invoeren, het is niet te geloven. Maar zelfs een aparte staat voor blanken in ZA lost slechts tijdelijk het probleem op: Kinderen (vrouwen!) van rechtse mensen kunnen makkelijk links zijn, en zorgen dan weer voor massa-immigratie van zwarten. Nochtans laat bv Dubai zien hoe het moet: alhoewel 80% (!) van de inwoners vreemdelingen zijn, kan niemand de nationaliteit aannemen, en einde werkcontract betekent ook het einde van het verblijf. Totaal onmogelijk in het verwijfde westen, ik zie de bitsige betogingen al als er één op het vliegtuig wordt gezet.

Reacties zijn gesloten.