8 gedachten over “Commentaar overbodig

   • In 2034? Nu al zou de naam belgikistan beter passen. De grote steden lopen al over en het sijpelt door naar de kleinere steden, dorpen en gehuchten. Het is de hoogste tijd om iets te doen. Wachten op een tsunami zonder voorzorgsmaatregelen is niet verstandig. Denken dat het zich vanzelf zal oplossen met de goede wil, en ten koste van, de inheemse bevolking is waanzin. Overspoeld=weggespoeld en dan blijft er enkel een vuile smurrie over die alles, wat er nog overblijft en niet weggesleurd werd, bedekt en onbruikbaar maakt.

   • Niet fanatiek zijn Walter de schoonheid onder die vodden is te appreciĆ«ren en we moeten eerbied hebben voor het geloof in de liefde en in de vrede

    • Het zal waarschijnlijk op het randje zijn dat ik dit nog zal meemaken (2034). Maar als de dames(toeristen-terroristen) in Blankenberge er dan zo bij lopen, zal dat niet goed zijn voor het toerisme denk ik.

     • Weer een pak werklozen bij ! Ik denk dan vooral , aan de modeontwerpers van de bikini en mono-kini culturen en uiteraard hun toe- leveranciers ! Die laatstgenoemden hebben het al moeilijk , omdat het gebruik van stoffen voor die bad-mode steeds kleinen er kleiner worden , sedert het opwarmen van de aarde .

Reacties zijn gesloten.