Coburger nieuws

omgekeerde kroonCoburger nieuws

Ere-Coburger Albert en zijn gade ‘in goede en slechte tijden’ hebben hun huwelijkscontract voor de zoveelste keer gewijzigd.  Zouden er zich nog meer kindjes aangemeld  hebben?

Sudinfo schrijft: “Albert et Paola changent une nouvelle fois leur contrat de mariage: voici ce que cela implique
Albert II et Paola régleraient-ils les derniers détails liés à leur retraite, tentant de protéger leur patrimoine et d’assurer la pérennité de celui-ci ? L’ancien couple royal est, en tout cas, passé une nouvelle fois devant leur notaire pour modifier leur contrat de mariage. Une première modification était déjà intervenue en juillet 2014.”  Lees verder…

 

10 gedachten over “Coburger nieuws

    • Het bruggetje zal waarschijnlijk pas morgen actief worden. Kwestie van een krant te moeten kopen.

      • Ofwel één euro te storten om die tekst voorbarig te kunnen lezen. (mèt de làtere, durende aandrang via e-mail om zich blijvend te abonneren, geachte Redactie.

  1. Tante Fabi heeft ook rare bokkensprongen gemaakt om haar erfenis belastingvrij naar de nabestaanden in Spanje door te sluizen. Het zit daar in de familie om zoveel te graaien en zo weinig mogelijk te (laten) betalen. Hoe lang nog voor dit circus wordt opgedoekt???

  2. Ik vraag toch een beetje eerbied voor onze ex koning en koningin, ze hebben hun hele leven niets anders gedaan dan zich op te offeren voor hun landgenoten, ze hebben met moeite iets kunnen sparen en voor het weinige dat ze gespaard hebben dat mogen ze toch schenken aan wie zij willen. Hun rubber bootje zullen ze waarschijnlijk schenken aan een arme Spanjaard. Na dat de belastingen zijn gepasseerd zal er voor Laurent niet veel overblijven

Reacties zijn gesloten.