Castratie is de oplossing…

… voor pedofielen

Niet in het land b.  Stel je voor: chemische castratie verplichten…

Mensenrechtenorganisaties, ‘democratische’ partijen, de  EU, de media… zouden het van de daken schreeuwen.  Iedere crimineel heeft hier boeken vol rechten en als die niet volstaan, dan zijn er nog de procedurefouten.  De slachtoffers daarentegen staan dikwijls in de kou.  In het land b is chemische castratie weliswaar mogelijk mits de persoon in kwestie akkoord gaat.  Quod non.

Het is Macedonië dat naar drastische maatregelen gegrepen heeft tegen pedofielen.  Vanaf nu mogen / moeten die chemisch gecastreerd worden.  Het parlement heeft die wet goedgekeurd.  Op misbruik van kinderen staan nu zware gevangenisstraffen – zelfs in bepaalde gevallen tot levenslang – en bij recidive kindersnoepers mag chemische castratie verplicht worden opgelegd.
Er bestaan kortingen op de hechtenisstraf.  Wie voor de eerste keer tegen de lamp vliegt en vrijwillig met de chemische castratie instemt, kan op een kortere gevangenisstraf rekenen.

Kinderrechtenorganisaties vinden de straffen nog steeds te mild.
Wij durven ons niet voorstellen wat zij voor hen in gedachten hebben. Of toch?

N24

1 gedachte op “Castratie is de oplossing…

  1. Pedefolie is een ziekte , vooral een ziekte van de geest. Het heeft al onnoemelijk veel slachtoffers gemaakt met onvoorstelbaar leed , zoals de pest en de cholera.
    Dergelijke ziekte vraagt om een drastische behandeling om toekomstige slachtoffers te beschermen .Ongeloofelijk dat rechten organisaties van dit en van dees , daders beschermen . Ze mogen kiezen voor een vrijwillige. chemische castratie . Ik denk dat de meesten pedoliters schrik hebben van dat woordje “Chemisch” ! Misschien denken ze dat hunnen stouterik wordt gedompeld in een bad met zwavelzuur , erg efficient maar blijkbaar nogal pijnlijk !

Reacties zijn gesloten.