Business as usual in het Witte Huis

Realpolitiek van het Witte Huis of “Luister naar mijn woorden…”.

De Amerikaanse vice president Mike Pence bezocht o.a. Indonesië, het land met het grootste aantal moslims.  Hij prees er de Indonesische ‘gematigde’ islamvorm en noemde die een ‘inspiratie voor andere landen in hun strijd tegen terrorisme’.
Hij bezocht de grootste moskee met plaats voor 200.000 gelovigen  en vroeg om een multi-religieuze dialoog.

DailyMail

Schoonheidswedstrijd = verboden

 

 

12 gedachten over “Business as usual in het Witte Huis

 1. Ik heb medelijden met die Islamieten, ze mogen niet dit ze mogen niet dat.De geneugten des lebens zijn hun verboden . De grootste slachtoffers van die religieuse waanzin zijn hun vrouwen , hun vrijheid is heel beperkt . Het is inderdaad een doctrine en dat wil het westen maar niet begrijpen . Het dramatiche is echter dat heel die troep te lomp zijn om te helpen donderen , geen initiatieven kunnen nemen om hun leven ,in dit aards kort bestaan , wat aangenamer te maken
  Integendeel zelfs hun fanatisme groeit met den dag .

 2. Zou dat nog altijd van toepassing zijn . Het mooiste offer dat je kunt geven is sneuvelen voor het “fatherland ” In ieder geval mij niet gezien hoor !

   • Ik bedoel maar ,de correcte politiek in de meeste Europese landen hebben ons in die miserie gestort , de betekenis Fatherland heeft zijn betekenis verloren ,er schiet niet veel meer over om fier over te zijn ,laat staan ervoor sneuvelen

    • “Fatherland” had en heeft voor mij geen, maar dan ook geen enkele betekenis…
     Bedoelde u soms “vaderland”?

 3. Ik heb destijds de grote euforie over Trump met grote terughoudendheid bekeken.
  Toegegeven uit alles bleek dat er een spectaculaire verandering zat aan te komen.

  De grote vraag is, wat het machtige Wall Street achter de schermen heeft bekokstoofd! De echte radicale “very right” beweging in Amerika moet de wacht aanzeggen aan de dominantie van de Rockefellers en Rothschilds achter de schermen. In dat opzicht is Georges Soros m.i. slechts het uithangbord van de NWO en hun satanistische bende.

  Ik meende dat het leven van Donald Trump werkelijk in gevaar was, indien hij zijn plannen had doorgezet. Met het misdadige bombardement op Syrie heeft hij getoond dat ook op hem druk kan worden uitgeoefend. De bezonder perfiede rol van Israël EN Turkije achter de schermen, tonen aan dat men Assad en de krachten die een multi-religieus midden-Oosten willen, zouden vernietigen. Gelukkig zijn er nog de tegenkrachten (Rusland, Alawieten, Iran, Koerden).

  We dienen met alle krachten orthodox en westers Europa te verenigen. Een nieuwe verzets-as dient te ontstaan tussen de rechtse Europese groepen (FPO, Alternative für Deutschland, Hongarije, Polen, Tsjechië, PVV van Wilders, Vlaams Belang e.d.).
  Men moet in dit machtsblok openlijk de NWO aanklagen en aanvallen; zelfs als paus Franciscus hen steunt.

  • “De bijzonder perfiede rol van Israël EN Turkije….een nieuwe verzets-as dient te ontstaan…”

   Wat opvalt is dat er bij die rechtse Europese groepen joden zijn die er een belangrijke rol spelen:
   -Gidi Markuszower (PVV) overgewaaid van Tel Aviv naar Nederland, steunpilaar van Nethanjahu en hoofd van Likoed Nederland. In 2010 moest hij de PVV verlaten omdat hij informatie had doorgespeeld aan het buitenland. En welk land zou dat kunnen zijn?
   -Michel Thoores heeft een vinger in de pap bij het Front National.
   -Kent Ekeroth heeft al een even grote vinger bij de Zweedse Democraten.
   -David Lazar voelt zich goed in Oostenrijk en bij de FPÖ.
   -Schneur Odze houdt mee de zaken in het oog bij UKIP.

   Verwacht u dat de door u genoemde groepen, met figuren in hun midden die achter Israël staan, maatregelen zouden goedkeuren/nemen tegen Israël, door u perfied genoemd?

 4. Ze lopen niet dik gezaaid, de mensen die voor hun overtuiging en waarheid bereid zijn om jarenlange gevangenisstraffen te trotseren. Misschien zijn er wel, binnen het rechterlijk apparaat, die spijt hebben dat de doodstraf werd opgeheven. Het is het uitgelezen middel om ze voor goed kwijt te zijn. Een van deze mensen is Horst Mahler, die een gevangenisstraf kreeg opgelegd van 12 jaar. Hij heeft twee derde uitgezeten. Werd een tijdje vrij gelaten omdat wegens suikerziekte zijn been moest geamputeerd worden, maar diende zich nu opnieuw aan de gevangenispoort aan te bieden om de rest van zijn straf uit te zitten.

  Hierbij zijn toespraak:
  Horst Mahler – last public appearance before returning to prison 19 April 2017
  https://www.youtube.com/watch?v=HSSYrOoWWGk

  Hij is niet teruggekeerd naar de gevangenis maar zegde Duitsland vaarwel. Hij vond 8 jaar gevangenis welletjes voor vrije meningsuiting.
  Horst Mahler has fled Germany, now seeking political asylum – Youtube
  https://www.youtube.com/watch?v=S6U1R8S9Abk

  Ik vertrouw op Ropie mochten mijn bruggetjes niet blauw worden. En mocht Ropie het beu zijn om mij ter hulp te komen, kan je nog altijd op Google de tekst intikken.

  • Anna, jouw bruggetjes zijn in orde,hoor!
   Maar toch is er iets fout met het eerste bruggetje, als men er op klikt komt men op YouTube terecht en daar zeggen ze “de video is niet beschikbaar, het spijt ons…”
   Er is een andere video met, volgens ik denk, het zelfde onderwerp als de door u aangewezen (en door YouTube verwijderde) video:

 5. Mijn woorden zijn nog niet koud over die doodstraf, of ik lees in La Une du Times of Israel over Yisrael Katz. Hij is minister in de Likoed regering en bevestigt op 18 april 2017 dat een executie de enige oplossing is om de hongerstaking van de Palestijnen, die uit veiligheidsoverwegingen in verzekerde bewaring zijn genomen, te beëindigen.
  Ze moeten ze niet met zijn allen executeren maar wel de Palestijn Bargouthi, die daar al sinds 2002 een onderkomen heeft en opriep tot die hongerstaking.
  “Ze hadden hem ter dood moeten veroordelen in plaats van hem levenslang te geven.”
  Ik zei het al en Erdogan heeft het ook in de mot: de doodstraf lost alles op.

Reacties zijn gesloten.