Brekend nieuws!

Wat zijn wij toch ongevoelige zakken!  Als we de media mogen geloven is zowat de helft van Afrika op de vlucht, moet 11.11.11 het roer serieus omgooien, scholen- en ziekenhuisbouw bij de arme zwartjes is niet meer acuut, evenmin de inentingen, moeten we daarentegen investeren in scheepswerven, reddingsboeien en… – de miserie ten top – moeten we dringend voor speciale opvangplaatsen zorgen want de ‘Dakloze LHBT-jongere wordt vergeten in onze maatschappij’.

wakker wordenZozo.  Weer iets wijzer geworden dankzij een wakkere journalist.  Zeg nu eerlijk, wisten jullie dat er duizenden – wat zeg ik?- tienduizenden jonge LHBT-jongeren dakloos zijn?  En dan hebben we het hier alleen over het aantal in Nederland. Dat die dag-in, dag-uit gepest worden?  Dat ze een eigen boot tijdens de Gay Pride in Amsterdam krijgen is slechts een druppel op een hete plaat.    Onze samenleving gaat kapot.  We zitten gezellig-conservatief thuis te keuvelen over het nut van kleuterzwemlessen terwijl onze kameleonistische kinderen hun plaats in de wereld zoeken en niet schijnen te vinden.

Lees het aangrijpende artikel “opdat ze niet tussen wal en schip vallen”.   Niet geschikt voor gevoelige lezers.

FVE

 

 

6 gedachten over “Brekend nieuws!

  1. Niets is te gek om homopropaganda te voeren. Trouwens, in het engels komt er ongeveer ieder jaar een letter bij:

    LGBTQI Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer, Questioning and Intersex

  2. Ik heb niets tegen anders geaarde mensen, waar ik het wel moeilijk mee heb zijn de soap’s waar altijd moet gelikt en geflikt worden tussen homo’s en lesbiennes alsof het niet meer normaal is om als koppel met kinderen op de bank knusjes bij elkaar naar tv te zitten kijken. Daarom kijk de jeugdige niet meer samen maar alleen op hun kamertje met hun laptop of smartphone. Vroeger bestond dat ook allemaal maar men hield zoiets stil omdat men vond dat ze anders waren.

    • ‘Eine Sackgasse’, zegt men in het Duits. Schetst visueel wat een ‘doodlopend straatje’ niet doet.

      • ‘Cul de sac’, zowel in Engeland als in Frankrijk, geloof het of niet!

Reacties zijn gesloten.