9 gedachten over “Bodemloze put ontdekt in Griekenland

 1. De Grieken, het land waar de beschaving ontstaan is, het land met zijn wijsheren, het Godenland van Apollo, Zeus, Venus en vele anderen, laten nu eens zien dat ze slimmer zijn dan al die rekenknobbels in Europa en zet een schaak-pad op het schaakspel. Europa? China? of Rusland? wie biedt meer?

 2. De oude Grieken zijn allemaal al lang geleden uitgestorven, en vervangen door het huidige volk, dat daar niets mee te maken heeft. Een paar eeuwen terug echter, bedacht een romanticus dat de huidige Grieken TOCH afstamden van de oude, waardoor een soort onterechte bewondering is ontstaan, die tot op vandaag voortduurt, en waaraan de EU, in al haar wijsheid, zich dus flink aan mispakt heeft, want het is gewoon een waardeloos volk dat een mislukte staat heeft voortgebracht.

   • Heel juist Tjenne, heel het apenland is een put, en het deel waar Frans gesproken wordt daar is hij nog dieper.

   • Dedjuu, na lang zoeken hebben ik het gevonden om dat klein tweetje op mijn km te zetten, dus het is 30.500 km².

 3. Volgens mijn berekeningen is de diameter van de aarde wiskundig gezien ongeveer 12735 km.

  • Goed opgelet in de les: Aardrijkskunde (èn ook nog onthouden), beste Jean-Marie. (^_-)

 4. Nog een voorbeeld van lafheid om de wekelijkheid onder ogen te zien, ziet men in het bruggetje, ditmaal wat de financiële crisis betreft met de gigantische zeepbellen, en schuldbergen waarvan de bedragen onuitspreekbaar zijn.
  http://kingworldnews.com/the-publics-illusions-are-about-to-be-crushed/
  Er is ook een paragraaf over Griekenland en de euro.
  We naderen dan ook stilaan de ontknoping… dit wil dan ook zeggen dat WO. III niet meer veraf is, te beginnen in het Midden Oosten en in Oekraïne, met dan nog een aanhangsel in de Chinese zee.
  Wij staan hier dan met lege handen,tegen dat de islamitische broeders gaan in gang schieten, zelfs de spreekwoordelijke “tweeloop” is in beslag genomen, na de in scène gezette zaak Van Temsche.
  Waarom worden er over deze laatste zaak geen vragen gesteld???
  Er moeten er toch zijn die er meer van weten.

Reacties zijn gesloten.