Bloemen voor Erdogan…

… maar laat de bloempot er maar aanzitten

H17, Nice en de staatsgreep van Erdoğan: bien étonnés de se trouver ensemble. Althans, zo lijkt het. Er is echter wel degelijk een verband tussen deze drie ‘kwesties’ die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben: de op volle toeren draaiende leugenmachine. Op deze stralende zomerdag weerklinken de mantra’s van Rutte & Timmermans holler dan ooit. Hoe krijgen ze het hun mond uit: de dader van Nice was een eenzame, depressieve wolf en we zijn helemaal niet in oorlog met de islam en de islam al helemaal niet met ons; Erdoğan heeft de Turkse democratie gered en als kers op de taart houdt onze premier vandaag een obligaat & tranentrekkend praatje over MH17, met de onderste steen als preekgestoelte. Het enige pluspunt is dat werkelijk niemand nog de leugens gelooft.

Kenmerken fascisme:

-leider/dictator, massa gedwongen tot volgzaamheid
-onverdraagzaamheid t.o.v. andersdenkenden (harde onderdrukking) en vreemdelingen
-geen vrijheid van meningsuiting (o.m. censuur)
-ontwikkelde propagandamachine
-symboliek
-massabijeenkomsten
-verheerlijking (vermeend) verleden
-leiderscultus (bijna religieus)
-indoctrinatie (bijvoorbeeld van de jeugd)
-ontwikkeld militair apparaat

 

De vraag is welke Europese leider als eerste – als een ware Chamberlain – naar Ankara reist om Erdoğan de felicitaties te overhandigen vanwege het redden der Turkse democratie. Dan is de leugen pas echt volmaakt.

Lees meer…

4 gedachten over “Bloemen voor Erdogan…

 1. Kenmerken van democratie:

  – massa gedwongen tot aanvaarden politieke correctheid.
  – onverdraagzaamheid tegen politiek incorrecte partijen, harde onderdrukking via rechterlijke acties en verbod, onderdrukking van meningen over vreemdelingen.
  – geen vrijheid van meningsuiting.
  – ontwikkelde propaganda machine voor politieke correctheid en vreemdelingenliefde.
  – symboliek: rode duivels en Jupiler vlaggen.
  – massa bijeenkomsten: Rock Werchter, Tomorrow Land, Boudewijnstadion e.a.
  – afschieten van Vlaams (bestaand) verleden.
  – cultus voor de alleen zaligmakende democratie (bijna religieus)
  – indoctrinatie door de media
  – groots ontwikkeld militair apparaat in samenwerking met politiek correcte mogendheden ter bestrijding van niet goedgekeurde, legitiem verkozen regeringen.

  • Anna, felicitaties. Gaar heb ik nu eens niets aan toe te voegen.
   Of toch, ik verkies dat andere…

 2. Er zijn inderdaad gemeenschappelijke kenmerken bij MH 17, Nice en de nep – staatsgreep tegen Erdogan, maar dat is echter levensgevaarlijk om uit te spitten, en bijgevolg durft Arthur er evenmin over schrijven. Een ongeluk is immers vlug gebeurd.
  Arthur heeft het dan over “leugens die niemand meer geloofd” maar hij werkt anderzijds actief mee om de leugens in stand te houden. In Nederland weet de “top” maar al te goed wat er achter deze aanslagen schuilt gaat, en dit geldt ook voor de ramp met MH17.
  Voor de rest is er dan steeds dezelfde dooddoener over het islam fascisme, dat bij sommigen blijkbaar psychopathologische vormen begint aan te nemen. Een obsessie waarvan de omvang de de Mont Blanc doet verzinken tot een molshoop.
  De islam heeft immers niets te zien met fascisme en nazisme . Ibn Warraq in zijn boek “Pour que je ne suis pas musulman” heeft het over een mengeling van franse revolutie en bolsjewisme.
  Trouwens wie rolt er hier de rode loper uit voor de islam = alles wat links, groen, loge is, met daarbij elementen van het uitverkoren volk(=zie o.a.Soros).
  Wie staat er in het verzet tegen de islam = alles wat (extreem) rechts is, de zo gezegde fascisten en nazis.. nationalisten , kortom alles wat door de linkse en loge mafia’s op leven en dood wordt bevochten.
  Als men een grondige vergelijkende studie maakt van het communisme en de islam, dan zijn er tal van overeenkomsten wat de organisatie en de werking ervan betreft, alleen het aantal dodelijke slachtoffers =150 mil en 270 milj. is doorslaggevend!!!
  Het is dan ook geen toeval dat de machten achter de NWO de islam inzetten als wapen tegen onze westerse beschaving. Een NWO die communistisch moet en ook zal zijn.
  Het gebruik van de term islam fascisme, door onwetenden, en door bedriegers, leidt dan ook de aandacht af van de ware aard van de islam, wat voor deze bedriegers dan ook de bedoeling is.
  Arthur is, zoals zoveel anderen, dan ook een valse profeet, met een verborgen agenda.
  De door hem opgesomde kenmerken horen thuis bij Lenin, Stalin, Mao… en zijn zo afgeschreven van het boek “1984” van George Orwell.
  Zoals Anna, het ook vermelde, zijn dezelfde kenmerken ook van toepassing op de EUSSR democratie.(dat in feite een communistische systeem geworden is).
  Dat Erdogan verwijst naar Hitler is begrijpelijk. Dit ligt immers goed in de markt, een verwijzing naar Lenin, Stalin en Mao zou immers problemen opgeleverd hebben met zijn zetbazen.
  Nu als ik had moeten kiezen in de jaren 30 van vorige eeuw tussen Duitsland, de USSR en de islam, dan was als Vlaming de keuze vlug gemaakt.
  En zoals gewoonlijk kan er dus geen enkele tekst gepubliceerd worden zonder den Dolf er bij te sleuren.
  Als Arthur verwijst naar Chamberlain en de akkoorden van München zou hij eerst wat dieper moeten graven hebben. Het is immers Chamberlain die met zijn bezoek aan München de afzetting heeft verhinderd van Hitler door de Wehrmacht.
  http://henrymakow.com/2014/11/British-saved-hitler-from-German-army-coup.html
  met citaat :
  “The German General Staff was ready to overthrow Hitler in Sept. 1938All the British had to do was take a firm standon Czechoslovakia. Instead the British encouraged Hitler. – “(=einde citaat).
  De ganse tekst is echter van groot belang, en werpt een totaal ander licht op de kuiperijen en listen die moesten bijdragen tot het begin van WO II.
  Chamberlain was hier echter de nuttige pion in opdracht van de banksters.
  Hij werd nadien geliquideerd.
  Over deze kuiperijen :
  http://henrymakow.com/001523.html
  met citaat :
  “Why Did Churchill Have Josslyn Hay Murdered?
  January 11, 2016
  joss.jpg
  The Man Who Knew Too Much
  What “ugly secret” did this British aristocrat and colonial official know
  that caused the British secret service to murder him in 1941?
  My hunch is he was illuminati and knew that Winston Churchill
  and Adolf Hitler were both Illuminati and World War Two was a charade”(=einde citaat).
  Intussen heeft Putin ook al zijn steun beloofd aan Erdogan :
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/07/18/russland-und-tuerkei-putin-sagt-erdogan-unterstuetzung-zu/
  Er gaat dan achter deze nep staatsgreep dan ook heel wat meer schuil.
  Uit alle landen komen er reacties. In één land heerst er echter een oorverdovende stilte!!!

 3. Ik heb toch enkele opmerkingen over wat anna beschrijft in haar kenmerken over democratie.
  Een staatgreep in Belgie is gewoon ondenkbaar , want wij houden van ons land en vooral van vreemdelingen , evenveel als van onze broeders en broederinnen . Wij dragen onze beleidvoerders op handen .Vooral BDW … zijn foto heeft bij vele”echte” Vlaamse gezinnen een ereplaats gekregen in de woonkamer . Wij hebben begrip voor de aanslagen gepleegd door “verwarde” geesten , we moeten alles doen om hen te helpen en opnieuw te “interetigreteren” . Ze zijn hulpbehoevend en schreeuwen om aandacht De symbolen van onze welvarende staat zijn “de rode Duivels” en Jupiler vlaggen versiert met de beeltenis van onze doorluchtige koning en vorst ook , Flup de eerste. We dwepen met zen allen voor de rood groene partijen , want zij zijn tenminste naar een middeleeuwse toekomst gericht , waar alles en vooral het leven heel eenvoudig was . Geen auto’s , I-fones ,PC’s noch vliegtuigen maar geiten , ezels en paarden alles puur natuur .

Reacties zijn gesloten.