Bij ons: max. 15 personen tijdens eredienst…

… maakt niet uit hoe groot de kerk is. De kathedraal in Antwerpen meet ca. 8000 m2, St. Rombouts in Mechelen ca. 3800 m2. En de Antwerpse kathedraal is ook open voor bezoek buiten de eredienst: max. 2 personen per keer… ieder heeft dan 4000 m2 om zich vrij en vrank te bezinnen over de bescherming die de regering ons biedt.

In Frankrijk daarentegen – hoe durven ze? – wordt er zelfs tijdens de mis gezongen en ter communie gegaan. Rebellie in groep. Hoeveel euro boetes misloopt de Franse regering door het “losbandig” gedrag van de bevolking toe te staan?

En er gaan er zelfs processies uit. Deze was in Parijs voor Maria Onbevlekte Ontvangenis:

2 gedachten over “Bij ons: max. 15 personen tijdens eredienst…

  1. Als men maar 15 personen toelaat om de mis bij te wonen dan is dit niets anders dan lachen met de christenen. Ik vraag mij dan ook af waar zitten al die andere katholieke leiders, waar zitten de voorvechters van de vrijheid van religie; waar zitten de voorvechters van vrijheid van vergaderen, waar zitten de voorvechters van de minderheden ? Niet gehoord of gezien, benauwd van hun eigen schaduw. Laffe kwezels, lafbekken, labbekakken en andere scheldwoorden ontsnappen mij. Maar één ding is zeker, ze tekenen voor de ondergang van het kerkelijk geloof.

  2. Het is toch wel opmerkelijk dat deze loge- regering en met voorsprong OVLD en SPA, die altijd de meest rabiate anticlericalen geweest zijn en van de huidige situatie dankbaar gebruik maken om de christenen zoveel mogelijk de duivel aan te doen, aan de andere kant de grootste pleitbezorgers en zolenlikkers van de islam zijn!
    En van CD&V moet ook niets van steun verwacht worden, die zijn zoals altijd te
    laf om ook maar iets van weerwerk te bieden, die zouden de C beter uit hun logo
    laten want er is niets christelijk meer aan, ze willen gewoon allemaal in de steeds
    maar beter gevulde allochtonenvijver vissen..

Reacties zijn gesloten.