Bij meneer doktoor

Bij meneer doktoorHaaientandvulling heeft veel stof doen opwaaien

Dit is een origineel bericht van GCP Dental B.V.

Vianen, 10 juni 2013 – “Eind februari verzond GCP Dental een persbericht over de nieuwe BioSafe tandvulling. Deze vulling is geïnspireerd op de buitengewone eigenschappen van de haaientand. Veel meer dan we verwachtten, sloeg dit bericht in als een bom”…aldus drs. ing. Lekhram Changoer, CEO van GCP Dental te Vianen.Reden genoeg om de veel gestelde vragen te gaan beantwoorden in een speciaal hiervoor ontwikkelde website: www.haaientandvulling.nl

“Mensen krijgen natuurlijk niet iets van een haaientand in hun kiezen; wel is het zo dat de scheikundige formule van de haaientand in het laboratorium werd nagemaakt. Daaraan werden biologisch veilige grondstoffen zoals hoogwaardig siliciumglas toegevoegd. Silicium is een veilige bouwstof uit de natuur die samen met het haaientandmateriaal (fluorapatiet) een bijzonder sterke, duurzame en biologisch veilige tandvulling oplevert”, aldus Changoer. Zijn bedrijf heeft daarom een website geopend onder de URL: www.haaientandvulling.nl. Daar wordt voor de vele belangstellenden alles verteld over het hoe en waarom van het nieuwe vulmateriaal.

“We hebben er jaren aan gewerkt en verbeterd. Natuurlijk hebben wij het product steeds weer getest … en laten testen bij een keur aan nationale en internationale onderzoeksinstellingen. Het is een voortdurend proces van aanpassingen en verbeteringen geweest. Het is al weer 10 jaar geleden, dat de eerste (eigen) kiezen werden gevuld met het nieuwe materiaal, feitelijk een voorloper van het huidige product. Die eerste vullingen zitten nog zo vast als een huis”, zegt Changoer en hij vervolgt: “Steeds meer tandartsen zijn de laatste tijd op onze producten overgegaan. Wat we terugkrijgen aan reacties, is voornamelijk positief. Het vulmateriaal is voor tandartsen bovendien makkelijker te verwerken en voor zowel patiënt als tandarts volkomen veilig. Het is in feite het enige vulmiddel voor permanent gebruik dat 100% BioSafe is … en daar zijn we best heel trots op!”

1 gedachte op “Bij meneer doktoor

  1. Dat is goed nieuws, zou het spul ook te gebruiken zijn om gaten in de begroting op te vullen? Geens weet waar naar toe, dankzij Golfbrekers.

Reacties zijn gesloten.