“Bescherming” van Uncle Sam

We Want You In Out Team Uncle Sam, Uncle Sam United States Wanted poster  Wedding invitation, we need you, Uncle Sam, United States, Wanted poster  png | PNGWing

Onderstaande video begint met een veronderstelling. Stel dat de imaginaire supermacht Spanje over heel de wereld militaire bases zou bouwen… om ons te “beschermen” tegen boze niet-Spanjaarden.

Of, stel dat het geen westerse bondgenoot zou zijn, maar bv. China… Hoe zouden de VSA zich dan voelen? Iets om over na te denken. Denk nu niet, dat het onovertroffen land b met zijn Lego-leger, niet in de prijzen valt. Vanaf 5’15” kom je te weten waar er een VSA-basis een beschermende hand boven onze hoofden houdt: in Chièvres. (… het bruggetje dat via het Pentagon naar deze locatie loopt, is inactief). De basis resideert onder SHAPE, wat eigenlijk niets anders wil zeggen dat het kind een andere naam heeft, maar in feite dezelfde vader heeft. En van daar kan u dan een uitstapje maken naar het NAVO hoofdkwartier in Mons. Vermits het b.g. bruggetje inactief is, dan maar op de “Recreation” webstek “We are the army’s home” gaan kijken en dan wordt er niet rond de pot gedraaid. Het uitgebreide aanbod richt zich wel degelijk naar de VSA militairen die hier gestationeerd worden om ons “bescherming” te bieden: onderwijs, hondenkennel, bib, en nog veel meer nuttige zaken die van pas kunnen komen bij een “deployment abroad”. Hoewel, wat is “abroad” als je heel de wereld in je broekzak hebt?

Weet iemand hoeveel we de VSA betalen voor hun bescherming???

Kijk even mee naar 15 min. leerrijke informatie: