Belediging?

Wij krijgen nogal wat reacties uit onze grote lezersschare bij de nieuwe landgenoten over de beledigende reclame van een bepaalde bank. Zij kwam onlangs nog in het nieuws met de mededeling dat wegens de uitstekende jaarcijfers een 1000-tal banen zal geschrapt worden.

Wij wensen er als niet aan banden gelegd vrij medium op te wijzen dat wij geenszins de bedoeling hebben op onze Golfbrekers gratis reclame te voeren voor eender welke bank. Onze boekhouder vindt dat alleen de zon voor niets opgaat.

Maar uiteraard willen wij gehoor geven aan de vele proteststemmen van de onze maatschappij verrijkende en cultuur verheffende medeburgers, die via deze blog hun verontwaardiging willen kenbaar maken. Zeg nu zelf, het is toch ronduit beledigend voor hun zacht gemoed en hun levensstijl? Wie maakt er nu zo’n onrein dier tot symbool van een bank? Ruikt dit niet naar discriminatie om het de profeetvolgelingen onmogelijk te maken een rekening te openen en gebruik te maken van de onschatbare diensten van deze financiële instelling?

Antigoon

2 gedachten over “Belediging?

  1. Zou het niet de bedoeling kunnen zijn van ING om zo bepaalde klanten buiten de deur te houden?

Reacties zijn gesloten.